IF Wedding Fashion İzmir 2018’e ev sahipliği yapan Fuar İzmir’de düzenlenen ve ünlü markaları buluşturan muhteşem bir organizasyon ile tamamlandı. Fuar moda dünyasına görkemli bir giriş yaparken, Türk konukların dışında yabancı konukları da memnun etti. Gözde tasarımcılar önemli işbirliklerine imza attı…

IF Wedding Fashion İzmir “Büyüleyen tasarımlar”

Fuarda birçok firmanın yanı sıra “AlfaBeta SS 18 Couture” gala defilesini ayrıca kendinden söz ettirdi. Defilede boy gösreten Victoria’s Secret meleklerinden Maryna Linchuk adeta İzmir’e bir melek indiğini hissettirdi. Koreografisini Öner Evez’in üstlendiği defile, 12. IF Wedding Fashion İzmir’e özel tasarlanan yaklaşık 40 abiye ve birbirinden ünlü mankenlerle İzmir’de moda rüzgârı estirdi.

Bunların dışında Belaruslu model Linchuk ve mankenlikten müzik sektörüne geçiş yapan Ayşe Hatun Önal ile aralarında Merve Büyüksaraç, Tuba Melis Türk ve Ece Begüm Yücetan’ın da bulunduğu 30 mankenin podyuma çıktığı gecede, koleksiyon tasarımlar ilgi gördü.

Senenin trend renkleri ve kumaşlarının sergilendiği fuarda; Efsane gri geri dönüyor. Metalik tonların hâkim olacağı 2018 abiye modelleri platin, gold ve grinin ışıltısıyla büyüleyecek… Grinin yanı sıra 2018 abiye modelleri yumuşacık tüy detaylar ile hareketlendiriliyor. Etek uçları, kol uçları ve elbise üzerinde hareketinizde ahenkle dans edecek olan tüyler yeni sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Koleksiyonumuzda da tüy detayına oldukça sık rastlayacaksınız. Baharın habercisi çiçek desenleri sezonla birlikte koleksiyonlarda yerini alacak. Soft, pudra tonlarının yanında çarpıcı renkleri de göreceğiz.

IF Wedding Fashion İzmir’de özgün tasarımlar dikkat çekiyor.

IF Wedding Fashion İzmir, özgün tasarımlarla yine farklılık yaratıyor, sektöre umut oldu ve 12. yılında başarı çıtasını daha da yukarı taşıdı. Metraj bakımından ‘Avrupa’nın en büyüğü’ olarak, ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapan fuarın yakaladığı ivmeyi yakından izlediklerini söyleyen katılımcılar, bu yılki hareketliliğin geçmiş yıllara göre daha da arttığını belirtti.

‘Her şey kusursuz’

Avrupa markalarını tanıtmak için ikinci kez Fransa’dan Ülkemize geldiklerini söyleyen İulia Vielle, birçok ülkeye gelinlik verdiklerini, geçen yıla göre bu sene fuarı daha hareketli bulduklarını, ürünlerinin Türk firmalar ve tasarımcılar tarafından beğenildiğini anlattı. IF Wedding Fashion İzmir ile adeta moda dünyasını salladık.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.