Dekolte

Her bayanın dekolte anlayışı farklıdır. Kimileri için göğüs dekoltesi olmazsa olmazdır, kimileri içinse sırt dekoltesi vazgeçilmezidir; derken omuz ya da  bacak gelir.

Bu sezon sırt dekoltesi sevenlere müjdeli haberler var. Sırt dekoltesi kendini aşmış durumda ve giyilebilir nitelikte, kullanımı rahat. Oldukca iddalı olan olan abiye elbise kırmızı rengide arkasına alarak sezona damgasını vuracak.

Sezon boyunca en çok karşımıza sırt dekolteli elbiseler çıkacak. Zaten cesur kadınların tercihi kışkırtıcı kırmızı, siyah detaylar ile adeta bir bütün oluşturmamış mı?FB,6485,55,kirmizi-uzun-abiye-elbise-o1006-iddialiÇok abartılı dekolteler Abiyefon’un takipcileri için çok tercih edilen bir durum değil. Zaten dekolte denildiğinde;  tam olması gereken yerde olmalı ve mutlaka tam bitmesi gereken yerde bitmelidir. Ayrıca hem göğüs dekoltesi, hem sırt, hem bacak, hem omuz pek onaylamadığımız bir durum. Tavsiyemiz gizemli olmak ve tam tadında dekolte vermek… İşte o zaman daha zerafetli ve çekici oluyor.

FB,6494,55,siyah-uzun-abiye-elbise-o1020-agir-abiyeModeldeki abiye elbiseye hem göğüs, hem sırt dekoltesi verilmiş ama transpran bir kumaş ile dekolte kamufle edilmeye çalışılmış, böyle bir dekolte ile o gizemli bir hava yakalanılmış…

Abiyefon takipçileri çok abartılı dekolteler sevmiyor ama iddalı tarzlarından da hiç vazgeçmiyor. Unutmayın sizde onlardan birisiniz. Farkınızı ortaya koymaktan çekinmeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.