Büyük Beden

Büyük bedende yeni sezona damgasını vuracak modeller Abiyefon’da…

Abiyefon bu yıl büyük beden kolleksiyonunu genişletti. Hem modern hem şık abiye elbiseler büyük bedebde buluşuyor.

Üst kısmı tül ile kamufle edilmiş siyah ve goldun mükemmel uyumu ile sunulan büyük beden abiye elbise, kol kısmındaki fazlalıkları saklamak için olanak sağlıyor.

FB,6615,55,siyah-uzun-abiye-elbise-o7271-buyuk-beden-abiyeStraplez elbise formunu koruyan modeldeki ürün, bacak dekoltesi ile sınırları zorluyor. Gold tela şeklinde işlenen desenler modele apayrı bir hava katmış, bel kısmındaki detay göz yanılması ile beli olduğundan daha ince göstermekte.

Özellikle büyük beden abiye elbiselerde en güzel dekolte bacak dekoltesidir. Bacak dekoltesi büyük beden abiye elbiselerin vazgeçilmezidir. Gold ayakkabı ve aksesuarlar ile kombinlendiğinde gecenin yıldızı olmamak mümkün değil.

FO,6564,55,uzun-siyah-abiye-elbise-o7135-hanim-hanimcik

Büyük beden abiye elbise için farklı bir alternatif daha… Gold ve siyah yine göz kamaştırmakta. Bu abiyede de bacak dekoltesi kullanılmış. Hafif kuyruğu sırt kısmındaki detayı ile bütünleştiğinde harika bir görsel şölen sunmakta.

Sırt espirisini gözden kaçırmayın, gold ile kombinleyin eğer gold size fazla geliyorsa siyah da kullanabilirsiniz. Sade, şık ve zarif… Çok hoş değil mi?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.