Büyük Beden Zarafet

Fazla kiloları bulunan bayanların en zor bulabildiği giysi çeşidi abiyeler olsa gerek. Abiye kıyafet herkes için bulunması ve beğenilmesi zor bir giysi türü bir de fazla kilolar olunca üzerinize uygun abiyeyi bulmak oldukça zor oluyor. Seri üretim yapan popüler mağazalarda büyük beden ürünlere rastlamak oldukça zor, birkaç mağazada bulunmaktadır yalnızca. Onlarda abiye kıyafet üretmemektedirler. Hal böyle olunca büyük beden abiye bulmak oldukça zorlaşıyor. Büyük beden abiye bulmak yeterince zor değilmiş gibi vücuda oturan ve fazla kiloları saklayan, vücut kusurlarına gizleyen abiyeleri bulmak daha da zor oluyor. Bayanların büyük beden abiyelerden beklentileri, hem fazla kiloları saklaması hem vücut kusurlarını örtmesi hem de şık, modern ve trend olmasıdır. Bu kadar özelliği bir arada bulabileceğiniz sınırlı sayıda abiye markası bulunmaktadır. Abiyefon’da online bir alışveriş sitesi olarak bu büyük beden elbise ve abiyeleri bulabileceğiniz mağazalardan biridir. Büyük beden abiyeler fazla kiloları saklamak için göğüs altından genişlemelidir.

Büyük Beden Abiye
Büyük Beden Abiye

 

Bu modeller hem karın bölgesindeki fazla kiloları hem de basen bölgesindeki fazla kiloları gizlemektedir. Kısa boylu hanımlar için kısa modeller daha uygun ikin uzun boylu hanımlara uzun modeller altına gizlenmiş düz ayakkabılar ile kıyafetlerini kombin yapmaları öneriliyor.

Büyük Beden Abiye
Büyük Beden Abiye

Büyük beden elbise modelleri arasında ön plana çıkan Kırmızı Tek Omuzlu Uzun Abiye modeli hem canlı renkleri ve tek omuzu açıkta bırakan tasarımı ile oldukça modern görünüyor hem de geniş kesimi sayesinde fazla kiloları hayret verici bir şekilde gizliyor. Elbise modelinin fıstık yeşili rengi de bulunmaktadır. Zevkinize uyan rengi seçip, giyebilirsiniz. Hem büyük beden hem de oldukça trend olan bu elbiseye Abiyefon’da rastlayabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.