Büyük Beden Şıklık

Her bayan güzel görünmeyi hak eder. Güzel görünmek için ise önem verilmesi gereken birkaç ufak detay vardır. Bu detaylar arasında vücut şekli, fazla kiloların yoğun olduğu bölgeler, ten rengi gibi konular yer alır.

Eğer büyük beden elbise ya da abiye arıyorsanız şık görünmek için uygun kıyafeti seçmeniz çok önemlidir. Bir kıyafetin içerisinde her şeyden önce, kendini rahat hissetmek ön planda olmalıdır. İlla bir kıyafeti çok beğendiğiniz için kendinize dar ya da bol gelen yanlış seçimler yapmamalısınız. Bu yanlış seçimler, siz güzel görünmek isterken aksi bir görüntü oluşturacaktır.

Dışarıda dolaşırken birkaç dakikalığına insanları inceleyin. Giydikleri kıyafetlerin üzerlerinde nasıl durduğunu, aynı kesime sahip elbiselerin iki ayrı kadın üzerinde ne kadar farklı göründüğünü gözlemleyin. Bu kısa süreli gözlem nasıl seçimler yapmanız gerektiği konusunda sizi aydınlatacaktır.

Büyük beden elbise ve büyük beden abiye seçimi yaparken fazla kilolarınızı saklamaya yönelik modeller arasında dolaşmalısınız. Göğüs bölgeniz fazla dolgun ise dikkati kalçanıza çekebilirsiniz. Bunun için göğüs kısmı daha kapalı, sırtı dekolteli büyük beden abiye seçiminde bulunabilirsiniz. Eğer kalça ve basen bölgenizden rahatsız iseniz, dikkati göğüs bölgenize çekebilir ve ek olarak ceket ya da bir şal ile kalçanızı kamufle edebilirsiniz.

Büyük beden elbise ve abiye modelleri altına giyeceğiniz ayakkabılar sizi fazla yormayacak yapıda olmalıdır. Burnu hafif kalkık ve dolgu topuklu modeller, bir davet ya da törende uzun süre ayakta kalacak bayanlar için idealdir. Üstelik bu yılın modası dolgu topuk olduğu için büyük beden elbise altına giyeceğiniz yüzlerce dolgu topuklu ayakkabı bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.