Büyük Beden Şıklığı

Kaliteli büyük beden elbise modeli bulmanın oldukça zor olduğu günümüzde Abiyefon büyük beden kadınlar için pek çok kaliteli ve tarz tasarımlar üretmektedir. Pek çok mağazada büyük beden bulunmazken diğerlerinde ise maalesef özensiz kesimler ve demode büyük beden tasarımları bulunmaktadır. Abiyefon bu soruna çözüm olarak birbirinden güzel büyük beden elbise modelleri ile sizlerle buluşuyor. Bu güzel büyük beden abiye modellerine mutlaka bir göz atın. Bu güzel elbiseler Abiyefon farkı ile bir kaç gün içerisinde kapınıza kadar geliyor.

FB,275,40,kollari-tullu-arkasi-v-belden-baglamali-kemik-abiye-elbise-f375b-tesettur-abiye
Büyük Beden Abiye

Abiyefon’un büyük beden kadınlar için özel olarak tasarladığı ürünlerden bir tanesi olan Kolları Tüllü Arkası V Belden Bağlamalı Kemik Abiye Elbise modeli, belden sonrası genişleyen modeli ile kalça ve bel bölgesinde fazlalıklar bulunan kadınların yardımına yetişiyor. Altın renk kemer detayı ve sıra dışı tüllü kolları ile oldukça hoş bir model.

FB,1740,39,kolsuz-kemerli-tulum-abiye-elbise-o6608-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Bir diğer beğenilen büyük beden modeli ise Kolsuz Kemerli Tulum Abiye modeli bulunmaktadır. Sezonun en sevilen modellerinden bir tanesi olan tulumlar, gece elbisesi tasarımları ile buluşunca gerçekten çok hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu modern büyük beden elbise modeline Abiyefon farkı ile sahip olabilirsiniz. Model, omuz bölümünde ve kemer bölümünde bulunan altın renk detayları ile oldukça zarif görünmenizi sağlayacak. Siyah rengin kiloları gizlediğini de unutmamak lazım. Abiyefon birbirinden güzel büyük beden abiye tasarımları ile sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.