Büyük Beden Gece Elbiseleri

Gece hayatının vazgeçilmezi gece elbisesi modelleri en güzel seçenekleri ile Abiyefon’da sizler ile buluşuyor. Birbirinden güzel gece elbisesi modellerini ister bir davette, nikahta, organizasyonda giyin ister arkadaşlarınızla gittiğiniz şık mekanlarda. Bu gece elbiseleri doğru kombin yapıldığında her ortama uyum sağlamaktadır. Her yaştan ve zevkten kadına hitap edebilecek modelleri ile gece elbiselerine Abiyefon farkı ile sahip olun, ürünlerinizi kapınıza kadar gelsin. Size de bu güzel elbiseleri güzel günlerinizde giymek kalsın.

FB,2559,41,beli-kemerli-altin-seritli-siyah-kisa-abiye-elbise-o6768-hanim-hanimcik
Gece Elbisesi

Abiyefon’da bulunan birbirinden güzel gece elbisesi modelleri arasında ön plana çıkan modellerden bir tanesi de Beli Kemerli Altın Şeritli Siyah Kısa Abiye modelidir. Model sezonun moda renkleri siyah ve altın renginin mükemmel uyumu ile harmanlanarak tasarlanmıştır. Göğüs bölümünde bulunan altın renkli desenler ve hem ön tarafında hem de arka tarafında bulunan V yaka detayı ile oldukça zarif bir modeldir. Model her yaştan ve zevkten kadının beğenisini kazanan popüler bir üründür. Siz de bir davette ya da bir törende bu sade ve şık elbise ile gecenin yıldızı olabilirsiniz.

FB,1667,43,kupurlu-sirt-dekolteli-uzun-abiye-elbise-o3252-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Abiyefon’da sadece standart bedenler için ürünler bulunmamaktadır. Her bedenden her kadını düşünen Abiyefon, birbirinden güzel büyük beden elbise modelleri ile büyük beden hanımların da sevgisini kazanmıştır. Büyük beden elbise modelleri arasında dantel detayları ile dikkatleri üzerine çeken Küpürlü Sırt Dekolteli Uzun Abiye modeli, zarif görüntüsü ile çok tercih edilen modellerden bir tanesidir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.