Büyük Beden Fırsatı

Düşünün büyük bedende kurtarıcı renklerin başında gelen siyah rengin güpür ile buluştuğu çok şık bir abiye elbise… Klasik çizgilerin dışına çıkılmış, oldukça zayıf gösteren, bunun yanında tarzından ödün vermeyen bayanlar için özel olarak tasarlanmış….

Dantel ya da güpür detaylar genellikle abiye elbiselerin üst bölümlerinde kullanılırken, bu abiyede fark yaratan bir tasarım denenmiş… Etek kısmındaki zarif dantel, elbisenin bütününe bakıldığında vücut hatlarını saklar nitelikte. Büyük beden abiye elbise arıyorsanız kesinlikle değerlendirmenizi tavsiye edeceğimiz bir ürünümüz var. Mutlaka incelemelisiniz…. Katılacağınız davet, kokteyl ya da düğün organizasyonlarında fazla kilolardan dolayı elbise giymekten artık çekinmeyin, üzerindeki şifon ile bir bütünlük sağlayan eteği dantelli bu abiye ebiseyi gardrobununzda mutlaka bulundurmalısınız.

FB,5742,54,buyuk-beden-kisa-abiye-elbise-o7052-buyuk-beden-abiye

Üstelik bu abiye elbise Abiyefon‘un fırsat bölümünde sadece 99.90tl ile satışa sunulmaktadır. Bu fırsatı kaçırmayın….

Seçilen bu abiye elbiseyi istediğiniz renkte aksesuarlar ile tamamlanız mümkün… Gold, lame bunların başını çekerken kırmızı ya da fuşya gibi aykırı bir renk neden olmasın?

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.