Büyük Beden Elbise Tüyoları

Büyük beden elbise modelleri ile şıklığı yakalamak artık çok daha kolay. Abiyefon demode ve vücut yapısına uygun olmayan büyük beden elbise eziyetine birbirinden güzel tasarımları ile son veriyor. Büyük beden elbise modelleri, şık ve modern tasarımları ile büyük beden kadınların ihtiyacına yönelik işlevsel özelleri ile Abiyefonda mevcut. Büyük beden elbise bulmanın bile bu kadar zor olduğu günümüzde Abiyefon büyük beden abiye modelleri ile tüm kadınların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Her zevk ve her bedene uygun sezonun moda renkleri ve modelleri, büyük beden kadınlara göre ayarlanmış ve vücut yapılarına göre tasarlanmıştır.

FB,1635,39,kirmizi-tek-omuz-uzun-abiye-elbise-o2975-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Abiyefon’un sizler için tasarladığı büyük beden abiye modelleri arasında bol kesimi, sezonun moda renk ve desenleri ile süslenmiş Tek Omuz Uzun Abiye Elbise Modeli bulunmaktadır. Model, kesimi sayesinde vücudunuzda bulunan fazla kiloları gizliyor. Yeşil ve kırmızı olmak üzere iki rengi bulunan model, uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor. Bu modeli ince topuklu ayakkabı ve portföy çanta ile kombin yaptığınızda oldukça şık ve zarif görüneceksiniz. Hem trend hem de vücut yapınıza uygun bu elbise modeline bir göz atmadan abiye elbiselerinizi satın almayın.

FB,1723,37,sirti-dekolteli-yakasi-tasli-kisa-abiye-elbise-o6306-hanim-hanimcik
Büyük Beden Abiye

Ön plana çıkan büyük beden elbise modellerinden bir diğeri ise boyun kısmında bulunan parlak işlemeleri ile Sırtı Dekolteli Yakası Taşlı Kısa Abiye Elbise modeli bulunmaktadır. Model siyah rengi ve işlemelerinin uyumu ile göz dolduran zarif bir model. Büyük beden hanımlar rahatlıkla bu modeli kullanabilirler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.