Büyük Beden Elbise Seçim

Fazla kilolarından şikayetçi hanımlar, uygun kesim ve modelde elbiseler ile oldukça hoş görünebilirler. Bakımlı ve güzel görünmenin sırrı nasıl olduğunuz değil, nasıl giyindiğinizdir. Uygun kesim, renk ve desen modelleri ile fazla kilolarınızı gizlemek elinizde. Özellikle büyük beden abiye modelleri özensiz kesimleri ile hanımları daha da kilolu göstermektedir. Abiyefon şık, tenrd ve işlevsel tasarımları ile büyük beden kadınların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.

FB,577,42,siyah-uzun-abiye-f143-hanim-hanimcik
Büyük Beden Abiye

Büyük beden kadınlar özellikle elbise seçimlerinde koyu renkleri tercih etmelidirler. Fakat renkli giyinmek isteyen büyük beden kadınlar, aynı rengin farklı tonları ile en az koyu renk kıyafetlerde göründükleri kadar zayıf görüneceklerdir. Aynı rengin farklı tonları devamlılığı sağladığı için vücudunuzda ince ve uzun görünecektir. Elbise desenlerinde ise mutlaka yatay çizgiler yerine, dikey çizgiler kullanılmalıdır. Yatay çizgiler her insanı olduğundan daha geniş göstermektedir. Dikey çizgiler ise ince ve zarif bir görüntü oluşturur. Desen seçerken ise büyük desenler yerine renkli renkli ufak desenli elbiseler seçmeleri daha ince görünmelerini sağlayacaktır. Büyük beden elbise modeleri, doğru kesim ve tasarımları ile Abiyefon’da sizler ile buluşuyor.

FB,990,42,pul-ve-tas-islemeli-tullu-uzun-abiye-elbise-o6788-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Büyük beden abiye modelleri arasında gerek tasarımı, gerek işlevsel özellikleri ile ön plana çıkan modeller arasında Siyah Uzun Abiye Mezuniyet Büyük Beden modeli ve Pul ve Taş İşlemeli Tüllü Uzun Abiye Elbise modeli bulunmaktadır. Bu iki model hem fazla kilolarınızı gizlemenizi hem de oldukça şık görünmenizi sağlayacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.