Beden problemi yaşayan bayanların öncelikle vücut yapılarını tanıması gerekli, vücut yapınızı tanıyıp ona uygun modelleri tercih ettiğinizde gecenin en şık bayanları arasında yer almanız mümkün.

blog
Doğru büyük beden abiye seçerek hem olduğunuzdan daha zayıf gözükebilir, hem rahatınızdan ödün vermeyerek keyfinizi kaçıran korse ve toparlayıcılardan kurtulabilirsiniz.:)
Gece boyunca istediğiniz gibi dans ederek, hareketlerinizde kısıtlama yaşamadan gecenizi tamamlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken doğru abiye modelini seçmek.
Siyahın vazgeçilmez olduğu büyük beden abiye modelleri koleksiyonumuzda artık birçok rengi görmeniz mümkün. Siyah ve koyu renkler herkesin bildiği gibi zayıf gösterdiği için en çok tercih edilenlerden ancak bu durumda sıkılan bayanların farklı renkleri denemesini sağlayan abiyefon büyük beden abiye modelleri kolesiyonunu mutlaka incelemelisiniz. Binlerce abiye elbise modelini parmaklarınız ucuna getiren Abiyefon ücretsiz iade ve kapıda ödeme seçenekleri ile oldukça avantajlı.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.