Büyük Beden Alternatifler

Beden ölçülerinin büyük olması kadınlar için giyim tarzlarının oluştururken problem yaratabiliyor. Giyim firmalarının ufak beden ölçülerine sahip kadınlara hitap etmesi ve bu doğrultuda ürünler üretmesi, büyük beden ölçülerine sahip kadınların kıyafet arayışında sorun yaşmalarına neden oluyor. Özellikle tek parça büyük beden elbise ve büyük beden abiye bulmakta zorlanan kadınlar, bu durumu özel dikimlerle aşmaya çalışıyor.

Büyük beden giyim, başlı başına bir sektör ve bu sektördeki markalar; diğer giyim ve moda markalarından ziyade kendi aralarında rekabet halindeler. Kendi tasarımlarını, kreasyonlarını ve ürün gamlarını oluşturan bu markalar, büyük beden ölçülerine sahip insanlar için bir piyasa oluşturuyor. Fakat diğer giyim markalarının bu sektörde yer almaması ve markaların sınırlı kalması, seçenek darlığı yaratıyor.

Büyük beden kıyafet üreten markaların sınırlı olması ve aranan, istenen tarzların tam olarak yaratılamaması; büyük beden ölçülerine sahip insanları özel dikim yoluna yönlendiriyor. Kafalarındaki tarzı ve ürünleri terzilere anlatan insanlar, özel dikilen büyük beden kıyafetlerle zihinlerindeki tarzlara kavuşabiliyorlar. Buradaki sorunsa, özel dikim için ödenen fahiş fiyatlar oluyor.FB,2693,39,komple-dantel-yesil-karpuz-kol-kisa-abiye-elbise-o6667-buyuk-beden

Abiyefon, büyük beden ölçülerine sahip kadınlar için çok şık ve güzel abiye ve elbise seçenekleri sunuyor. Küçük beden ürün gamında bulunan birçok ürünün büyük bden versiyonlarını seçenekler arasına koyan marka, bedenine göre gece kıyafeti bulmakta zorlanan insanlara alternatifler sunuyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.