Bahara girdiğimiz şu günlerde koyu renklerden vazgeçerek farklı renkleri deneyen kilolu hanımlar, tercih ettikleri pozitif renkler ile baharın ışıltısını yansıtıyorlar.
Olduğunuzdan zayıf gözükmenin ve tarzınızı yansıtmanın yolu; vücut proporsiyonunuza uygun, doğru modeli seçmekten geçiyor. Sizde kilolarınızı gizleyebilir ve oldukça şık görünebilirsiniz. Bu konuda Abiyefon büyük beden abiye elbise koleksiyonu imdadınıza yetişiyor.

büyük beden

Davet sahibi siz iseniz ve biraz daha gösterişli modelleri incelemek isterseniz büyük beden nişan elbiseleri modelerine göz atmanızı öneririz.

Şık modellerin zarif detaylar ile bezendiği büyük beden abiye elbise modellerinden teninize uygun olarak seçeceğiniz abiye elbise modeline kombin olarak, saç ve makyaj konusunda da kullandığınız renklere uygun, abartısız soft makyajları tercih etmelisiniz. Elbisenizin tamamlayıcısı olan ayakkabınızda da yine uygun tonu seçmeli ve kesinlikle topuklu ayakkabı tercih etmelisiniz.
Siyahın esaretine kapılıp renklerin cazibesinden vazgeçmeyin. Abiyefon ailesi olarak büyük beden gece elbisesi seçiminde sizlere fikir verecek ve ilham kaynağı olacak modellerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.