Büyük beden abiye elbise alternatiferimizi gün geçtikçe çoğaltıyor ve sizler için sergilemeye devam ediyoruz. Eskide olduğu gibi, büyük beden abiye elbise olarak tek düze ve klasik modellerin arasında tercih etme zorunluluğunuz artık yok. Büyük beden abiye elbise modelleri de artık oldukça fazla. Büyük beden abiye tercih etmek durumunda olan bayanlarımızda, artık bedenine bakarak karar vermekten ziyade, abiye modellerine göre karar verebilecekler.
Sizin için yeni sezon büyük beden abiye elbiselerimizden birini tanıtmak istiyorum bugün.
e
Bu abiye elbisemizin, üstündeki transparan görünümü ve boncuk işlemeleri sayesinde, tek düze bir abiye elbise olmaktan sıyrılmış. Küçük detaylarlarla abiye elbisenin daha şık görüntü kazanmasını sağlamış. Kombin konusunda da büyük rahatlık yaşayacağınız bu abiye elbise ile gecenin en şık bayanı olmak mümkün. Çünkü ister lame abiye ayakkabı ve portföy çantayla ister siyah abiye ayakkabı ve çantayla kombinleyebilirsiniz.
Kendinize uygun bedeni seçtiğiniz sürece, vücudunuzdaki duruşu sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecek. Karpuz kol detayı ise, kollarınızın daha zarif görünmesini sağlayacak.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz büyük beden abiye elbiselere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.