BURCUNA GÖRE KIYAFET RENGİNİ SEÇ

indir

Koç :  Koç burçları için en ideal renk kırmızıdır. Kırmızı rengi koç burçlarının kişiliğini yansıtır.

Boğa: Lüksün ve bolluğun kraliçesi olan Venüs’ün yönetimindeki Boğa burçlarının rengi yeşildir. Yeşil, Boğaların çok sevdiği güveni, parayı ve doğayı temsil eder.

İkizler:  Bu burçtaki kişiler  hareketli ve hızlıdır. Renkleri gümüş, mavi, gri ve sarıdır.

Yengeç : Kendini ön plana çıkarmak isteyen yengeç burcu bayanları, beyaz ve krem renklerini ve diğer açık renkleri tercih etmelidirler.

Aslan: Sarı, turuncu ve kırmızı renkten hoşlanırlar. Ayrıca her türlü parlak ve gösterişli renkte aslan burcu bayanlarının tercihidir.

Başak: Titizliğiyle tanınan başak burcu bayanları, temizliği temsil eden aynı zamanda doğanın rengi olan, yeşil ve tonlarını tercih etmelidirler.

Terazi: Bu zarif burç için ideal renkler pembe, gül rengi ve gök mavisidir. Bu renkleri giydiklerin de terazi burcu bayanları özlerini bulurlar.

Akrep: Akrepler için tartışılmaz renkler siyah ve laciverttir. Ayrıca koyu kırmızı, bordo ve mor renkleri de akrep bayanını yansıtır.

Yay: Yaylar için lila, leylak ve mor renkleri vazgeçilmezdir. Ayrıca mavi renk ve tonları kıyafetlerinde tercih edebilirler.

Oğlak: Siyah ve koyu kahverengi onların ideal renklerindendir. Oğlak burcu bu renklerin içinde kendini çok iyi hissederler.

Kova:  Bir kova  burcu bayanının giymesi gereken renk kesinlikle fuşyadır. Bu renk kova bayanını yansıtır.

Balık: Balık burcu bayanlarının tercih etmesi gereken renk yeşil ve yeşilin tonlarıdır. Huzurun rengi olan yeşil rengi giydiklerinde kendilerini çok iyi hissederler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.