Ünlü isimlerin düğünlerinin ardından düzenledikleri ve hayatımıza giren after partyler popülerliği gittikçe artmakta. Geleneksel bir hale doğru ilerleyen bu partiler, neredeyse bütün nikah ve düğün törenlerinin ardından kutlanmaya başlandı. Genç çiftlerin vazgeçilmezi haline gelen parti kavramı; aslında ünlülerin konserden sonra verdikleri ve ekipçe eğlendikleri bir parti konseptidir.

Düğün resmi ve kalabalık bir havada geçmekte oysa ki partilerde küçük ve samimi bir grup olmalı. Yakın arkadaşlarınız ile doyasıya eğlenmek amaçlanmaktadır. Özel gününüzü güzel bir anı ile taçlandırmak, çılgınlar gibi dans edip eğlenmek hedeflenmiştir ama siz kendinizi kaydetmeyin.

Sonuç olarak after party düğün sonrası yakın çevre ve arkadaşlarla yapılan eğlenceli, bol danslı kutlama olarak adlandırılmıştır. Düğününüzde de bunları yapıyorsunuz ama genellikle aile büyükleri, akrabalar olduğu için özgürce hareket edemiyorsunuz.

Davetli sayınızın 20-25 kişi ya da daha az olması durumunda bir gece kulübünde eğlenme seçeneğini kullanabilirsiniz. Başka bir mekan ayarlamak yerine kendi düğün mekanınızın bir köşesini de kullanabilirsiniz. Özellikle açık havada tercih edilen partiler halbuki kapalı mekanlarda da tercih edilir.

Eğer bu tarz bir düğün sonrası eğlencesine karar verdiyseniz; genellikle gelin, gelinlik değişimi yaparak kendisini daha rahat hissedeceği kısa ya da uzun bir kıyafet tercihinde bulunabilir. Kıyafet seçimi yaparken sıradan olmamaya ve sezonun en güzel parçasını tercih etmeye dikkat etmelidir. Seçeceğiniz kıyafet sadece partide değil fotoğraf çekimlerinde de daha özgür olmanızı sağlayacaktır. Beyaz veya açık tonların arasından seçeceğiniz elbise modellerine abiyefon.com inceleyebilirsiniz. Elbise seçiminizi son dakika bırakmayın çünkü özel anınızı riske atmayın.

AFTER PARTİ AKSESUAR SEÇİMLERİ

Parti aksesuar seçimleri için en ideal aksesuar, bride taçları. Günü esprili hale dönüştürülen bu aksesuar fotoğraf çekimi içinde güzel bir alternatif. Taçlarının yanında bride küpeleri de çok şık bir tercih olacaktır. Ayrıca gelinin arkadaşları içinde nedime taçlarına göz atın derim.

Ayakkabı konusuna da değinmeden geçmek istemedim. Bütün gece düğününüzde o topuklularla ayakta olduğunuz için yoruldunuz. Gecenin devamındaki eğlence için yanınıza daha rahat bir ayakkabı almayı sakın unutmayın. Kısa elbisenizin altına daha rahat bir ayakkabı ile kombin yaparak çılgınlar gibi rahatça dans edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.