Bakımlı Olma Kılavuzu

Bakımlı kadınlar her zaman 1-0 öndedir. Ani bir iş seyahatine çıktığınızda ya da bir davete katılmanız gerektiğinde hızlı bir şekilde hazırlanmak için önceden kıyafetlerinizi belirlemiş olmanız gerekir. Bakımlı kadınlar gardroplarını avuçlarının içi gibi bilirler. Böylece ani bir yolculukta bavul hazırlamakla asla saatlerini harcamazlar.

Bakımlı kadınlar günlük hayatlarında kendilerine vakit ayırırlar. Duştan çıktıktan sonra nemlendirici sürmeyi asla ihmal etmezler. Saçlarına haftada bir gün mutlaka bakım uygularlar. Vücut bakımı, saç bakımı ve cilt bakımı onların vazgeçilmezlerindendir. Ciltlerini sabahları ve akşamları özel yıkama jelleriyle ciltlerini yıkarlar.

Tırnak bakımı da son derece önemli. Bakımlı kadınlar tırnaklarının manikürüyle de yakından ilgilidir. Ojeler de tırnağı havasız bıraktığı için düzenli olarak silinmeli ve tırnaklar dinlendirilmelidir. Eğer bakımlı bir kadın olma yolunda ilerliyorsanız alışveriş konusunda da uzmanlaşmalısınız.

Bakımlı kadınlar moda olacağını tahmin ettikleri kıyafetleri önceden keşfedip gardroplarına yerleştirirler.Alışveriş konusunda uzmanlaşmışlardır. Online alışveriş yapmayı tercih ederler. Çünkü online alışveriş son derece hızlı ve pratiktir. Kendinize daha çok vakit ayırmak istiyorsanız online alışveriş konusunda uzmanlaşmalısınız.

Bakımlı kadınlar asla makyajlarıyla uyumazlar. Saat kaç olursa olsun makyajlarını temizleyip, nemlendiricilerini sürerler. Bu emeklerinin karşılığını yaşları ilerlediğinde diri bir cilde sahip olarak alırlar. Siz de bakımlı kadınların dünyasına adım atmak istiyorsanız kendinize vakit ayırmaya hemen başlamalısınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.