Aradığınız Her Şey Abiyefon’da

Kış aylarının gelmesi ile yazlık abiye kıyafetler ile davetlere katılmak oldukça zor olmaya başladı. İnce kumaşlı kıyafetler tüm gece rahatsız olmanıza sebep oluyor. Kış aylarına uygun tasarımları ile Abiyefon’da bulabileceğiniz şık ürünler sizleri bekliyor. En güzel kış abiye tasarımlarının bulunduğu Abiyefon’da büyük beden abiye, mezuniyet abiye, tesettür abiye, nişanlık gibi dilediğiniz modeli bulabilirsiniz.

FB,5448,51,ustu-islemeli-siyah-uzun-abiye-elbise-f985b-buyuk-beden-abiye

Büyük beden tasarımlarda, vücudunuzda bulunan fazla kiloları saklayabileceğiniz, şık zarif modeller mevcut. Bu sezonun en beğenilen tasarımları arasında Üstü İşlemeli Siyah Uzun Abiye Elbise modeli oldukça beğenilen bir seçenek. Bu model, bel aşağısından genişleyerek kalça ve basenlerde bulunan fazla kiloları rahatlıkla kapatıyor. Etek bölümü pileli ve üst kısmı simli olan Üstü İşlemeli Siyah Uzun Abiye Elbise modeli, zarif ve şık görüntüsü ile tüm kadınların kalbini çalıyor. Abiyefon’da 44, 46 ve 48 bedenlerini bulabileceğiniz bu şık ve zarif tasarım ile gecenin en şık kadını olabilirsiniz. Elbisenin sırt bölümünde bulunan minik dekoltesi de oldukça şık.

FB,1529,42,saks-tek-omuz-dekolteli-mini-elbise-f5081-iddiali

İddialı tasarımı ile Saks Tek Omuz Dekolteli Mini Elbise modeli de sezonun beğenilen tasarımları arasında. İddialı bir gece elbisesi için tercih edebileceğiniz model ile şıklığınızdan emin olabilirsiniz. Abiyefon’da bulabileceğiniz birbirinden güzel tasarımlar arasında her zevke ve bütçeye hitap eden modeller mevcut.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.