Anne adaylarına güzel önerilerimiz var. Hamilelikten büyüyen karın, genişleyen kalçalar, büyüyen göğüsler ile hiç bir abiye elbisenin içerisine sığamayacağını düşünüyorsanız ve aynı zaman da ne yaparsam yapayım şık görünmeyeceğim düşüncesi sizleri endişelendirmesin. Özel günlere katılma isteğinden ala koymasın. Bayanlar olarak her zaman güzel görünmek ve güzel giyinmek isteriz. Tabii bu durumda haklıyız. Hamile olduğumuzda bu durumumuzdan şikayetçi olmamamız gerekiyor. Her yaşımıza, her değişken hallerimize,vücudumuzun şekline alışmamız gerekiyor. Kendin ile özgür ve barışık olmalısın..

Salaş Abiye Ebiseleri Muhakkak Tercih Etmelisiniz!!

Daha önce elbiselerimizi veya günlük kıyafetlerimizi aldığımızda dikkat ediyorsak. Hamile abiyelerinde de çok dikkat etmemiz geren hususlar vardır. Öncelikle abiye elbiseniz tüm gece veya gündüz üzerinizde kalacağı için sizleri rahatsız etmeyecek kumaş türlerinden ve kumaşın ağır olmamasına dikkat etmeliyiz.  Anne adayları için küçücük kabinde abiye giyip çıkarmak hiç hoş görünmese de sizlere yakışan renkleri ve en uygun olan modelleri deneyerek zevkinizi elbisenize yansıtabilirsiniz. Genellikle abiye elbiseler hamile bayanlar için göğüs altından başlayan ve karın kısmından rahat edeceği modelleri tercih etmelilerdir. Salaş elbiseler gün boyunca sizlerin ve bebeğinizin rahat etmesini sağlayacaktır. Salaş abiye elbiselerle kendinizi güvende ve çok rahat etmiş olacaksınız. Aynı zamanda yere kadar inen boyu şişmiş (ödem) ayaklarınızı da gizleyecektir. Şişen ayak bileklerinizi de gizlemek içinde iyi bir seçenek olacaktır.

 

Salaş modeli elbiselerin rengarenk renklerinden faydalanarak dilediğiniz renkleri tercih edebilirsiniz. En önemlisi de abiye elbisenizin uçuş uçuş ve salaş olmasına dikkat etmelisiniz. Anne adayları , böylelikle istediğiniz abiye elbiseyi ,gönül rahatlığıyla giye bilirsiniz. Giydiniz ama fermuar kısmımı kapanmadı ,dert etmeyin çaresi var. Peki nasıl mı işte sizlere fikirlerimiz. Evet hep söylemiştik, abiye elbisemizin salaş olmasına öncelikle dikkat etmeliyiz. Salaş elbiselerin içine herkes girebilir. Önemli olan fermuar kısmının nasıl kapanacağıdır. Sırt fermuar kısmını kendi kumaşından çıkmış olduğu parçalardan ip yaptırıp sırt dekoltesini çapraş ip bağlama yaptıra bilirsiniz. Böylelikle farklı bir imaj sergileye bilirsiniz. Renk seçerken mavi hem asil hemde daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Siyah, bordo ve gri renkler kusurları kapatarak muhteşem bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.