Abiye ve Lacivert

Lacivert uyum ve başarı rengidir. Sakin ve dingin olma duygularını pekiştirir. Lacivert tonlar saygınlık, onur ve zenginliğini çağrıştırır. Lacivert sevenler, düzenli, tutucu, mantıksal ve tarafsız kişilerdir. Klasik görünümü tercih ederler.

Resmi davet ve organizasyonda sıklıkla tercih edilen lacivert, mavinin en güzel ve vazgeçilmez tonları arasındadır. Siyahtan sıkılan ve koyu renklerden vazgeçmeyen bayanların ilk tercihi olan laciverti günlük hayatımızdan çıkarmak zaten mümkün değildir. Ancak aynı zamanda abiye elbisede son zamanlarda özellikle trend olan lacivert; hem dore, hem lame rengi ile mükemmel bir uyum içindedir.

images-29

Lacivert; her yaşa hitap eden hem klasik, hem spor olarak rahatlıkla değerlendirebileceğimiz bir renk… Spor ve şık abartısız bir elbise için kullanabileceğimiz lacivert rengi için kilolu ya da zayıf olmak hiçte sorun değil…

FB,6189,42,gogus-kismi-tasli-lacivert-tafta-abiye-elbise-f779-nisanlikZerafetin aselet ile buluştuğu, göğüs kısmında işlenen savaroski taşlar ile kusursuz bir uyum içinde, tafta ile pamuk saten karışımı parlayan özel bir kumaş ile dekoltesi muntazam mezuniyet ya da nişan elbisesi olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz alt formu balık kesim olan bu abiye elbiseyi; eğer boyunuz standartların üstünde ise kesinlikle kaçırmayın…

Ayrıca bu elbiseyi lame renginde portföy bir çanta ve parlayan platform topuklu bir ayakkabı ile kombinlediğinizde mükemmel şıklığı ulaşacaksınız….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.