Abiye Kıyafet Seçimi

Zaman hızla geçti ve nişan vakti gelip çattı. Bu özel günde kendinizi iyi hissetmek için geceye iyi hazırlanmanız şart. Nişan elbisesi seçerken dikkatli ve titiz davranmalısınız. Bütün gece üzerinizde olacak nişanlık, yıllar sonra bile aklınızda olacaktır. Nişan gününüzü güzel hatırlamak istiyorsanız o güne çok iyi hazırlanmanız gerekir. Nişan kıyafetleri genellikle abiyedir. Bu kıyafetleri taşıyabilmek için saç ve makyaja dikkat etmek şart.

Nişanlık

Nişan gibi önemli bir güne hazırlanırken işinizi aceleye getirmemek için 1 ay öncesinden hazırlanmaya başlamalısınız. Nişan kıyafetini belirlemek zaten 2 haftanızı alacaktır. Bu iki hafta içerisinde çok sayıda nişanlık deneyecek ve pek çoğu içinize sinmeyecektir. Moralinizi hiç bozmadan kıyafet bakmaya devam edin. Abiye kıyafetler arasında seçim yapmak uzun bir zaman alacaktır.

Nişan kıyafeti seçerken öncelikle kıyafetin vücudunuza uygun olup olmadığına bakmalısınız. Kısa boylu kişilerin uzun elbise tercih etmesi boylarını olduğundan daha kısa gösterecektir. Bu yüzden nişanlık seçerken her kriteri göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Abiye

Abiye kıyafet seçerken sıradan modellerden uzak durmalısınız. Kabarık ve fazla abartılı abiyelerin modası geçeli çok oldu. Eğer şık ve zarif olmak istiyorsanız tercihinizi sadelikten yana kullanmalısınız. Sade kıyafetler gizemli ayrıntılarla dikkatleri üzerine çekebilir. Siz de sade kıyafetinizi gizli detaylarla hareketlendirip gecenin en şıkı olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.