Abiye Elbiseniz Koruyucu Kalkanınız Olsun

Nişan gibi önemli günlerde ilk akla gelen “Nişanda ne giydi acaba?” sorusudur. Kadınlar genellikle hemcinslerinin giydikleri kıyafetleri baştan sona incelerler. Eğer bir nişana davetliyseniz kadınların göz hapsinde olacağınızı unutmayın. Abiye elbise modelleri arasından kıyafetinizi seçerken bunu hep aklınızda bulundurun. Abiye elbise modelleri pul işlemeli olabildiği gibi, tüllü ve transparan detaylı da olabilir. Sizin tarzınızı yansıtan hangi kıyafetse o kıyafeti tercih etmelisiniz.

Nişanlık

Olumlu ve olumsuz çok sayıda eleştiri alacağınız aklınızın bir köşesinde her zaman dursun. Uzun bir abiye elbise seçtiğinizde, elbiseniz fazla uzun ve gösterişli bulunabilir. Mini bir elbise seçtiğinizde ise fazla açık seçik bulunabilirsiniz. Bütün söylenenlere kulağınızı tıkayıp kendinizi içerisinde en rahat hissettiğiniz kıyafetinizi seçin ve geceye hazır olun.

Abiye

Duyduğunuz olumsuz eleştirilere pek kulak asmayın. Çünkü unutmayın karşınızda eleştirmeye bayılan kadınlar var. Nişanlanacak kişi sizseniz işiniz kat be kat zorlaşıyor demektir. Davetliler kıyafetiniz hakkında neler söyleyecekler kim bilir. Arkanızdan ne kulisler dönecektir. Eğer bütün eleştirileri kalkanınızla savuramıyorsanız o zaman en güzel abiye elbiseyi kalkan olarak kullanabilirsiniz.

Nişanlık modelleri arasından en güzelini seçip, saçınızı ve makyajınızı da mükemmel bir şekilde yaptıktan sonra artık karşınızda kimse duramaz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.