Leopar şıklığı. Leopar gibi iddialı deseni kullanırken biraz daha dikkatli olmak gerekir. Konu leopar olduğunda şık olmak ya da rüküş olmak arasında ince bir çizgi bulunur. Bu nedenle leopar desenli abiye elbiseleri kullanırken çok dikkatli olmak gerekir. Leopar deseni ile gereksiz aksesuar kullanıldığında fazla karmaşık olabilir ve vücut yapınıza uygun kıyafeti seçmemeniz halinde şıklığı değil rüküşlüğü tercih etmiş olursunuz.

Leopar deseni modacıların her sezon vazgeçemediği ilham kaynaklarından biridir. Bu sebeple her kadının dolabından leopar desenli kıyafet ya da aksesuar bulunur ancak bu kadar iddialı olan bu parçayı mutlaka iki kez düşünmeli ve yanında kullanacağınız aksesuarlarda daha zarife kaçmalısınız.

Leoparın zamanı ve mevsimi yoktur;

Leopar desenli parçaların yani takı aksesuar ve elbiselerin mevsimi olmaz her daim kombin yapabileceğiniz elegant bir tarz olan leopar deseninin zamanı yoktur. Bu nedenle hangi mevsimde iseniz beğendiğiniz marka ve tasarımcıların ürünlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Klasiklerin asla modası geçmez.

Sportif bir tarzınız varsa;

Leopar desenli kıyafet ya da aksesuarlarla hayal ettiğiniz tarzı yakalayabilirsiniz. En önemli nokta sınırı aşmayıp alaturka bir görünümden uzak durmaktır. Leopar desenini nasıl kombinlediğiniz önemlidir. Mesela leopar desenli bir şal,ayakkabı ve çanta gibi aksesuarları kot pantolonlarınız ile kombinleyerek spor bir tarz oluşturabilirsiniz.

Fazla abartıdan uzak durmak;

Bloğumuzun başından bu yana söylediğimiz gibi leopar dikkatleri üzerine çeken parçaların başında gelir girdiğiniz her ortamda ilgi çekeceğinden dolayı abartıdan uzak kalıp ipin ucunu kaçırmamak gerekir. Unutmayın ‘’Ne kadar sadelik o kadar şık’lık. Hiç leopar deseni kullanmayan bir bayan leopar desenini aksesuarlar ile kullanmaya başlayabilir. Leopar desenli çantalar, şallar, ayakkabılar, fularlar ve kemerler bu desene alışmanıza yardımcı olacaktır.

Kırmızı ruj ile kullanılırsa

Leopar desene en ama en çok yakışan ne derseniz tek kelime ile kırmızı ruj diyebilirim. Fazla makyaj leopar desenli elbiseleri basitleştirir ancak dudaklarınızı aksesuar gibi kullanabilirseniz sizi olduğunuzdan daha da çekici hale büründürebilir. Cildinizi açık renk fondöten ile pürüzsüzleştirip vahşi bir imaj yaratmak için en kırmızı rujunuzu sürebilirsiniz tabi dişi ve seksi olmayı seviyorsanız… Şimdi Leopar Şıklığı ile gecenin parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.