Abiye Elbise Seçerken…

Abiye bir elbise seçerken dikkat edilcek en önemli unsur elbisenin kumaşıdır. Kumaş anında elbisenin kalitesini arttırır.

Abiye elbise ne çok kalın ne de çok ince olmamalı…. Çok kalın olması; elbisenin zerafetini bozuyor ve kaba duruyor…. Çok ince olması; tüm vücut kusurlarını ortaya çıkardığı gibi bazı hallerde iç gösteriyor… Hiçbirimiz bu durumlara düşmek istemeyiz herhalde… Abiyefon kullandığı kumaşların kalite garantisini vermekte aklınızda olsun….

FB,5302,52,ustu-tul-uzun-balik-model-bordo-abiye-elbise-m1381-hanim-hanimcik

 

Abiyefon çoğu üründe özel kumaşlar kullanıyor…. Doku ve desen olarak özenle seçilen kumaşları herkesin üstünde görmeniz pek mümkün değil….

En az kumaş kadar önemli olan bir unsur da dikiş; özellikle abiye elbise çok özenli bir şekilde dikilmelidir. Çok kaliteli bir kumaşı kötü bir dikiş ile berbat bir şekle sokabiliriz. Abiye elbiselerde dikişin kusursuz olmasına dikkat edin…

Son olarak dikkat edilmesi gereken konu ise elbisenin kalıbı, elbisenizi seçerken mutlaka bedeninizi seçin. Ne dar ne de bol kıyafetler tercih etmeyin, sizi kötü gösterir.

Güzel seçilmiş kaliteli bir kumaşın, vücut yapınıza uygun kalıpta özenle dikilmesi gecenin en şık bayanı olmanız için yeterli…

Abiyefon‘dan elbise alırken yapmanız gereken; seçeceğiniz elbisenin vücut yapınıza uygun olması ve tarzının sizi yansıtması geri kalanını Abiyefon’a bırakın….

FB,1669,43,lacivert-gupurlu-sirt-dekolteli-uzun-abiye-elbise-o3252-hanim-hanimcik

 

Özenle seçilmiş lacivert dantelin, abartısız aksuarlarla tamamlanmış çok şık bir model… Üstelik şu an Abiyefon’un fırsatlarında…. Mutlaka bir göz atın…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.