Abiye Elbise Çeşitleri

Abiye modelleri arasından size en yakışanı seçmenin keyfini yaşayın. Düğün, açılış, nişan, kokteyl gibi davetlerde şıklık yarışı yaşanır. Herkes kırmızı halıda yürüyor gibi bir eda ile en şık kıyafetlerini gardroplarından çıkarır ve geceye hazırlık başlar. Geceye hazırlanırken öncelikle birkaç abiye elbise belirlenir. Bu kıyafetler çeşitli aksesuarlarla denenir ve sonrasında ayna karşısında saatler harcanır. Bazı kıyafetler değişik parçalarla kombinlenir ve bu kombinler ortaya değişik tarzları çıkarır.

Abiye Modelleri

Gardrobunuzdan seçeceğiniz kıyafetler ile geceye hazırlanmaya bşlayın. Bir kıyafet üzerinde yoğunlaşın ve onu aksesuarlarla yumuşak geçişler yaparak giyin. Elbise seçiminden sonra sırada ayakkabı ve çanta seçimi var elbette. Ayakkabı seçimini yaparken eliniz hep topuklu ayakkabılara gidecek, fakat siz siz olun kendinize acı çektirmek yerine son derece ortopedik bir ayakkabıyı seçin. İnce topuklu ayakkabıların cazibesine hemen hemen bütün kadınlar kapılır. Bu cazibe öylesine güçlüdür ki hemen o ayakkabıyı giymek istersiniz. Gecenin sonunda ise ayaklarınız size isyan eder.

Abiye Elbise

Çanta seçiminde de detaylara dikkat etmek şart. Küçük bir çanta seçimi genellikle şık davetler için yeterlidir. Büyük çantalardan uzak durmanızı öneririz. Davet boyunca çantanız size eşlik edeceğinden kendinizi tüm yüklerden uzak tutun. Mini çantalar bu sezon yine çok moda.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.