Düğün töreninde bütün gelin adayları güzel, hatta mükemmel ötesi görünmek ister. Bazen güzel görünmeye çalışırken hatalar yaptığımızda olur elbette. Fakat en özel günümüzde hataları en aza indirmek için uygulayabileceğimiz kuralları göz önünde bulundurursanız, aynalara bakmaktan asla pişman olmazsınız. İşte siz güzel gelinlerimiz için hazırladığımız 2018 Gelinlerinden 10 Makyaj Tüyosu bloğumuz…
Peki, gelin makyajı söz konusu olduğunda nelere dikkat etmelisiniz? Sorunuzun cevabı: 2018 Gelinlerinden 10 Makyaj Tüyosu bloğumuzda…


1.Gelin adayları düğün gecesinin bir hafta öncesinden psikolojik olarak rahatlamış olmalı. Düğün gününde hiçbirimiz yüzümüzde sivilceler olmasını istemeyiz değil mi?
2.Bir hafta öncesinde artık, cilt bakımı, masaj uygulamalarının tamamlanmış olması gerekiyor. Cildinizin dinlenmiş olması çok önemli. Böylece bir gece önceden yapılacak olan peeling ve nemlendirici uygulamaları sayesinde düğün gününde yapılan makyaj çok daha kalıcı olacaktır.
3.Makyaj, düğün gününde gelini en güzel en özel gösteren detaylar arasında ilk sırada yer alır. Bu neden ile uzman seçmek çok önemli. Pozitif ruh hali içinde olan gelin adaylarına, profesyonel olarak seçilmiş uzmanlar yardımcı olursa, en güzel gününüze içinizden geldiği gibi hazırlanabilirsiniz.
4.Cilt tonunuz koyu renk ya da çok açık renk ise fondöten seçiminde dikkatli olmalısınız. Boynunuz ve yüzünüz arasında renk dengesinin bozulmasını kimse istemez. Cilt yapınız yağlıysa mutlaka mat, kuru ise mutlaka nemlendirici etkisi yoğun fondötenleri tercih etmelisiniz.


5.Düğün töreninizde gelinliğiniz ile birlikte bir uyum içinde olmak için en doğal makyaj tonlarını seçilmelisiniz. Koyu göz makyajından muhakkak uzak durulmalı, cilt tonunu pastel, pudra ve şeftali tonlarındaki allıklarla renklendirmek, gelin adayının daha genç görünmesini sağlayacaktır.
6.Göz makyajı ve allık uygulamasından sonra en dikkat çekici en önemli detay kesinlikle ruj kullanımı. Doğal tonlarda kullanılacak ruj renkleri risksiz tercihler arasındadır.
7.Düğün töreniniz klasik düğünlerin haricinde bir punk düğünü olacaksa, göz makyajınızı, ruj tercihinizi ve elbette ojelerinizi koyu renklerden yana yapmanızı önerebiliriz.
8.Gelinin şıklığı söz konusu olduğunda birçok kişiden farklı tavsiyeler alabilirsiniz. Ancak, en önemlisi en yakın arkadaşlarınızın sizin için ne diyecekleridir. Bilirsiniz, dostlar her zaman en doğrusunu söyler, bu nedenle en güvendiğiniz kişileri dinlemekte her zaman fayda vardır.

9.Göz makyajını tamamlamadan önce takma kirpik kullanımı için uzun ve abartılı kirpiklerden kesinlikle uzak duruyoruz.

Normal gün makyajı dâhil düğün makyajında da tekli olan kirpikleri mevcut kirpiklerinizin arasına uygulamak daha doğal durmasını sağlayacaktır. Ayrıca böylece düşme riski de ortadan kalkacaktır. Işıl ışıl parlayan gözleriniz için, kirpiklerinizi bir ay önceden düzenli olarak temizlemeyi de ihmal etmeyin.


10.Tüm aşamalar tamamlandıktan sonra işin özü kendiniz ve makyajınızla ilgi odağı olmak ve kendinizi dünyanın en şanlı gelini hissetmek…
Şimdi kocaman gülümseyin, kendinizi beğenin ve en mutlu gününüzde doyasıya eğlenin!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.