Birçoğumuz katılacağımız organizasyonlarda saç, abiye elbise, takı ve ayakkabı gibi püf noktaları mükemmel bir şekilde halledebiliyoruz. Bunun yanında birçok kadının zorlu noktası makyaj seçimi oluyor. Her şey mükemmel olup yanlış makyaj yapıldı mı istenilen enerjiye ulaşılamıyor ve bir şeyler eksik kalıyor. İşte tamda bu durumun önüne geçebilmek adına sizler için Parti Makyajı Sırları bloğumuzu sunuyoruz… İşte sizleri birbirinden yardımcı makyaj tüyoları;

1 – Kesinlikle makyaj bazı kullanın

Pürüzsüz, ışıl ışıl bir görünüm elde etmenin ilk kuralı cildinize uygun bir makyaj bazı kullanmak. Bu sayede makyajınızın saatlerce bozulmadan kalması ve fotoğraflarda sizi mutlu edecek bir görünüm yakalamanız mümkün. Makyajın ilk adımında baz kullanıp ardından fondöten veya pudra uygularsanız gece boyunca yüzünüzde yağlanma ya da parlama gibi bir sorun ile karşılaşmazsınız.

2 – Aydınlık- Fresh bir görünüm yakalayın

Enerjik, duru bir görünüm yakalamanın sırrı makyajınıza aydınlık veren ayrıntılardan geçiyor. Bunun için odaklanmanız gereken nokta öncelikle göz çevreniz. İlk adım olarak pürüzsüz bir görünüm için göz çevresinde cildinize uygun bir kapatıcı kullanmalısınız. Göz makyajının ardından mutlaka göz çevresine, çeneye ve elmacık kemiklerine highlighter uygulayarak aydınlık bir görünüm yakalamanız cildinizi olduğunuzdan daha fresh görünmesini sağlayacaktır.

3 – Etkileyici bakışlara sahip olun

Siyah, kahverengi, lacivert, antrasit, mavi ya da yeşil pek çok renkte dumanlı göz makyajı ile çarpıcı bakışlar elde edebilirsiniz. Bunun için altın kural göz kalemini alt ve üst kirpiklere uygulamak ve far fırçası ile göz kalemini dikkatlice dağıtmak. Kaleminize uygun renkte far ve maskara kullanarak göz makyajınızı mükemmel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

4 – Kırmızı tonlarda ruj tercih etmenizde fayda var

Parti makyajının özellikle gece davetlerinin olmazsa olmazı kırmızı rujdur. Ancak dağılmayan, kalıcı bir ruj görünümü elde etmek için makyaj öncesinde kesinlikle dudaklarınızı nemlendirmiş olmalısınız. Ruju bir fırça yardımı ile sürmek ve üzerinden pudra ile geçmek ideal görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Birbirinden kurtarıcı dört makyaj sırrı ile parti konseptine hazırsınız. Geriye doyasıya eğlenmek kalıyor, keyifli ve göz kamaştırıcı görünümünüzün tadını çıkarın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.