Kış aylarına çok yakışan, sıcacık hissiyatının yanı sıra elegan görünümüyle stilinizde neredeyse hiçbir kumaşın yaratamayacağı gücü yaratan Süet Elbise Modelleri bu sezon özellikle kısa tasarımlar ile karşımızda. Peki 2018-2019 kış trendlerinde de başrolde olan süet elbise modelleri nasıl kullanılmalı? İşte Abiyefon.com adresinde bulabileceğiniz birbirinden güzel süet elbise modelleri ve onları kusursuz bir şekilde kombinleyebilmeniz için ipuçları…

2018-2019 sonbahar-kış modası söz konusu olduğunda süet kumaşlar karşımıza hiç olmadığı kadar feminen ve akıcı bir şekilde çıkıyor. Podyumlarda da sıklıkla gördüğümüz süet tasarımlar bu sezon rengârenk kumaşlarla, kısa, uzun ve midi boy etek ölçüleri karşımızda. Özellikle lacivert, koyu yeşil, haki, siyah, taba, bej, hardal ve bordo gibi tonlarla mükemmel bir şıklık sunan kısa süet elbiseler ile kombin yapacağınızda dikkat etmeniz gereken birinci kural teninize uygun rengi belirlemek olacak. Mümkün olduğunca sade bir stil yaratmak istiyorsanız ten renginizi geri planda bırakmayacak tonlarda süet elbiseleri tercih etmelisiniz.

Süet elbiseler gece kombinleri için de ideal parçalardandır.

Özellikle Madonna yaka ve kayık yaka süet elbise modelleri ile gece davetlerinde çarpıcı stiller yaratabilirsiniz. Omuz kısmı açıkta kalan süet elbiselerinize en çok yakışacak olan aksesuar choker, yani tasma modeli kolyeler olacaktır. Büyük, siyah clutch çantalar ve topuklu kısa botlar ile süet elbisenizi gece davetlerinden gündelik hayata taşıyabilirsiniz.

Eğer tercihiniz kısa ve midi süet elbise modellerinden yanaysa çok daha sportif görünümler yaratabilirsiniz. İster düz ister lazer kesimli olsun; kısa elbiselerinizi kombinlemeniz için birkaç güzel tüyomuz var! Farklı kumaşları bir araya getirin ve süet elbisenizi blazer veya deri ceketlerle tamamlayın. Gündüzleri postallar ve sırt çantalarıyla son derece cool bir görüntü yakalayabilir, geceleri ise bir stiletto ve kutu portföy çantalar ile aynı elbiseyi klasik şıklığa taşıyabilirsiniz.

Eğer tüm dikkatleri üzerinize çekmek ve seksi bir görünüm yakalamak istiyorsanız kırmızı mini süet elbisenizi bantlı siyah topuklu ayakkabılarınız ile tamamlayabilir. Bu harika görünümünüzü kan kırmızısı ruj ile taçlandırabilirsiniz. Bunun dışında daha romantik bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız pembe, taba tonlarında kısa kadife elbisenizi metalik renklerde topuklu sandaletler ile tamamlayabilirsiniz.

Bu kış süetlerle dolu bir kış olacağa benziyor. Sende süet tasarımlar sonbahar-kış gardırobumda olmalı diyorsan Abiyefon süet elbise modellerimize göz atmalısın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.