Doğum günlerinin, nişanların, düğünlerin ve daha birçok davetin vazgeçilmezleri arasında olan, Abiye elbise modelleri 2016 yılına yine damgasını vuracak gibi görünüyor. Kutlamalar, etkinlikler ve tüm özel günlerde kadınların zarifliklerini konuşturduğu abiye elbise modelleri yepyeni ve şık tasarımları ile 2016 yılında bayanların gözdesi konumunda ilerliyor. Partilerde ve kokteyllerde gözlerin üzerinizde olacağı bu modeller ile âdeta göz kamaştıracaksınız. Lafı uzatmadan 2016 En Şık Abiye Modelleri ile ilgili detayları sizlere aktarayım.

2016 En Şık Abiye Modelleri

Yeni sezon Abiye modelleri özellikle uzun eteklerden oluşuyor. Bu sayede kadınlar daha zarif, ince ve uzun bir görünüme sahip olabiliyor. Balık abiye modelleri de bu yılın gözde abiyeleri arasında yer alıyor. Balık kesim abiye modelleri her vücut tipine uygun olmasa da Balık Abiye Modellerini tercih eden bayanlara inanılmaz bir zarafet katıyor. Düz abiye elbise modellerinin yanı sıra desenli ve çiçekli abiye elbiseler de geçtiğimiz yıldan bu yana trend abiye modelleri arasında boy gösteriyor. Farklı olmayı seven kadınlar için özel tasarlanmış bu modeller, rengarenk ve göz alıcı bir stil sağlıyor. Bir diğer trend ise mini abiye elbiseler. Işıl ışıl, rengarek modellerdeki mini abiye modelleri ise yine vazgeçilmezler arasında. Tek omuzlu modelleri ile de vitrinlerde yer alan mini abiyeler bu yazın önde gelen abiye elbise modellerinden olmaya hazır.

2016 En Şık Abiye Modelleri

2016 yılı abiye renklerine gelince, Abiye elbise dendiğinde, aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızı, bu sezon da bayanların özel gecelerini daha anlamlı kılacak. Mor ve tonları da kadınların abiye elbisede tercih ettiği renklerin başında geliyor. Bu sezon da geceler morun çekim alanına giriyor. Klasiklerin abiyelerin modası asla geçmez… Siyahın asaletinden vazgeçemeyen bayanlar için, birbirinden şık siyah abiye elbise modelleri, 2016 yılında da birçok tasarımcının imza attığı modeller arasında. Fazla dekolteli elbiseleri tercih etmeyen bayanlar sırt dekolteli abiye modellerini tercih edebilirler. Şeffaf ve mat  siyah kumaştan abiye elbiseler bu sezon da özel gecelerde bayanların hizmetinde. Şeffaf kumaş ve dantelin büyüsünü birçok abiye elbise de görmek mümkün.  Saydığım renklerin dışında 2016 En Şık Abiye Modelleri renkleri arasında sarı, turuncu, fuşya, mürdüm, saks mavisi gibi birçok renk bulunmaktadır. Dilerim tüm davetlerin göz kamaştıran kadını siz olursunuz…

2016 En Şık Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.