Bayanların asla vazgeçemediği takılar. Bu sene en çok kullanılan takı modellerinden bir tanesi ise saçlara takılan aksesuarlar. 2015 den bu yana iyice hayatımıza giren saç aksesuarları önümüzdeki yıllarda da trend olmaya devam edecek gibi görünüyor. Renkli ve eğlenceli saç aksesuarları sayesinde katılacağınız organizasyonlarda keyifli bir görünüm elde edilebilirsiniz. 2016 – 2017 yılı en trend olan Saç Aksesuarları güzelliğinize güzellik katacak diyebiliriz.

ds
Son yıllarda saç bandanaları ve saç tokaları yaz modasının en trend takısı haline gelmişti. Artık yaz kış demeden her organizasyonda her davette bayanların aksesuar tercihlerinden olan saç aksesuarları gerçekten şık ve farklı görünüm elde etmenizi sağlıyor. Genellikle bu tarz modalar mankenler ve ünlülerden görülerek başlar ve TV yıldızlarının saç takılarını kullanması ile birlikte ilgi çekmeye devam eder. Bu moda ile çıkan yeni saç aksesuarları renkli şık, pırıl pırıl görünümleri ile saçlarınızı daha da şık ve göz alıcı görünmesini sağlıyor. Ufacık bir aksesuar düşündüğümüzden çok daha fazla etki yaratabiliyor ve görünümümüze farklı bir hava katabiliyor.

wer

Şimdi ne tür elbiseler ile saç aksesuarlarını kominleyebilirsiniz sizlerle paylaşalım.

Mesela; Örgüler her sezon vazgeçilmez saç modelleri arasında gösteriliyor. Derin sırt dekolteli abiye elbiseler tercihiniz ise yandan ayrılmış örgü modelini sizin için mükemmel bir tercih olabilir. Saç aralarına ekleyeceğiniz küçük taş tokalar ya da küçük çiçekler örgülerinizi sıradan bir görünümden uzaklaştırabilir. Ya da balık formlu dantel detaylı abiye tercih eden bayanların havalı bir şekilde fönlenmiş saçları en özel davetlerde olmazsa olmazlardan. Dalgalandırıp tarayarak dalgalarını açtığınız ve yana ayırdığınız saçlarınızı dilerseniz, çiçekli ya da taşlı saç aksesuarları ile hareketlendirebilirsiniz. Uzun kuyruklu ve sırt dekolteli elbise modelleri için, özel gecenizin masal gibi olmasını istiyorsanız, gösterişli bir prenses topuzundan başkası size göre olamaz. Kusursuzca taranmış ve ensede toplanmış topuzlardan birini tercih edip, zarif bir taç veya saç aksesuarı ile hareketlendirerek çok şık bir sonuç alabilirsiniz.

203695

Sizin için önerdiğimiz saç aksesuarı bloğumuzdan yardım alarak gecenin en şık bayanı olabilirsiniz. Unutmayın siz ne yaparsanız yapın harika görü

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.