Uzun Abiye mi? Kısa Abiye mi?

Bir abiye elbise seçiminde en zor verilen kararlar; rengi ve daha sonrasında uzunluğudur.  Uzun  abiye elbise mi almalı kısa abiye elbise mi almalı düşünceleri sarar. Özel bir gece için giyilecği için daha bir özen gösterilir doğal olarak. Rengine karar verip, uzunluğuna karar vermeyenlerdensiniz bu blog size yardımcı olabilir. Bir abiye elbisenin hem kısa hem uzun halini görmek fikir edinmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.  İşte fikir edinmeniz için hazırladığımız bazı abiye modelleri

Desktop8

Yeşil rengi, özel geceleriniz için çok yerinde bir tercih olabilir. Hem huzur verici hem de rahat bir renk olan yeşilin ayrıcalıklarından faydalanın. Şimdi karar vermeniz gereken tek şey boyu. Uzun olan abiye elbise mi size daha uygun yoksa kısa olan abiye elbise mi?

Desktop9

Yoksa mercan renkli abiye gibi kışkırtıcı bir renkle göz önünde mi olmak isterseniz. İki hali de ilgi çekici olan bu abiye elbisenin hangisini tercih etmek isterdiniz ? Sadece boyuna karar verin.

Abiyefon ailesi olarak, farklı ve yeni konseptlerimizle hep yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.