Unutulmaz Bir Mezuniyet Gecesi

Mezuniyet gecesi gibi önemli bir gecede şık ve alımlı görünmek isteyen tüm genç kızlar için en güzel, en modern ve popüler tasarımlar yine Abiyefon’da bulunmaktadır. Şık ve moda tasarımlar ile mezuniyet gecenizin en güzel kızı sizi olun. Sınav telaşı, mezuniyet koşuşturması derken bu özel gecenize detaylı hazırlanma fısatınız olamayabilir. Fakat Abiyefon’un birbirinden güzel tasarımları ile bu sorun artık ortadan kalkıyor.

FB,2585,40,gogus-kismi-tasli-dantel-kuyruklu-abiye-elbise-m1342-mezuniyet
Mezuniyet Abiye

Sezonun modası kuyruklu abiye modellerinden bir tanesini mezuniyet elbise modeliniz olarak seçebilirsiniz. Abiyefon’un ön plana çıkan modellerinden bir tanesi olan Göğüs Kısmı Taşlı Dantel Kuyruklu Abiye Elbise Modeli, mezuniyet geceniz için ideal elbise olabilir. Göğüs bölümünde bulunan taşların zarafeti ve modern görünüşlü kuyruğu ile harika bir tercih olabilir. Bu muhteşem mezuniyet elbise modelini göğüs bölümünde bulunan pırıltılar ile uyumlu olacak parlak, gümüş ince topuk ayakkabılar ile kombin yapabilirsiniz. Portföy çantanız ile kombininizi tamamlayın ve gecenin yıldızı olun.

FB,2559,41,beli-kemerli-altin-seritli-siyah-kisa-abiye-elbise-o6768-hanim-hanimcik
Mezuniyet Elbise

Çok beğenilen bir diğer mezuniyet abiye modeli ise daha sade giyinmekten hoşlanan genç kızlar için kısa ve sade Beli Kemerli Altın Şeritli Siyah Kısa Abiye Elbise modelidir. Bu modelin kemeri ve altın şerit uyumları oldukça hoş görünmektedir. Bu güzel model ile gecenin duru ve şık görünen genç kızı siz olabilirsiniz. Bu model hem şık hem de sade görüntüsü ile size de oldukça güzel bir görüntü kazandıracak.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.