Takılar hayatımızın her alanını ışıltılarıyla süslemiş durumda… Öyle ki herhangi bir kıyafet giydiğinizde dahi zarif bir kolye, küpe, yüzük veya bileklik günlük kombinlerinizin tamamlayıcısı oluyor.

Öncelikle abiye elbisenizle veya günlük kıyafetlerinizle uyumlu olmak üzere katılacağınız yerin beklentilerini gözeterek bir takı seçimi yapmalısınız. Çok şık bir yere davetliyseniz eğer renk, form, stil ve doku çok önemlidir. Seçeceğiniz takı ve aksesuarlar giyecek olduğunuz abiye elbise kadar da çok rahat olmalı ve bir o kadar da şık hissetmelisiniz. Zarif, gösterişli ve ışıltılı taşlarla tasarlanmış; antrasit, rose, gold ve gümüş takılar tercih etmeniz sizin katılacağınız davette aydınlatmaların altında daha fazla ışıldamanıza yardımcı olacaktır.

Abiye elbiseniz ve saçlarınız hazır fakat unuttuğunuz bir şey var… Oda tabi ki olmazsa olmazınız takı ve aksesuarlar, onlar olmadan hem hazır değilsiniz hem de kombininiz tamam değil. Bunun için birkaç önerimiz olacak. Abiye elbisenize uyumlu olmalı ve abiye elbisenizin modeline göre iddiayı azaltabilecek veya arttırabilecek tarzda takı ve aksesuar seçimleri yapabilirsiniz. Küpe seçiminiz gün boyunca rahatlıkla taşıyabileceğiniz ağırlıkta ve formda olmalıdır. Saçlarınız açık olacak ise kullanacağınız küpeler çok göz önünde olmayacaktır. Eğer saçlarınız toplu olacak ise kullanacağınız kolye ve küpeler basit bir modelden ziyade zarif bir o kadar da şık olmalıdır. Çünkü çevrenizdekiler sizi gördüğünde veya yüz yüze geldiğinizde ilk dikkatlerini çekecek olan kullandığınız şık ve zarif takılar olacaktır. Buna emin olabilirsiniz…

Swarovski, zirkon muhteşem ikili, sezona harika bir giriş yapan leopar desenler ve ışıltılar, aksesuarlarla birleşiyor. Üstelik oldukça ilgi odağı olacak türden. Takı koleksiyonunda ise tüylü detayları ile tek başına kullanıldığında bile etkisini hafızalarda bırakmayı başarıyor. Füme, antrasit ve siyah renkleri sezonda öne çıkanlar arasında yerini almayı başaranlardan.

Mistik kavramının büyüleyici ve gizemli dünyasını birbirinden şık takılarla harmanlayan Abiyefon koleksiyonu ile sizin de şıklığınızı arttıracak takılar sayesinde ışıltısını üzerinizde taşıyın… Mevsim ne olursa olsun içinizde ki gökkuşağının her zaman tarzını yansıtmasını tercih eden, capcanlı kişiliklere sahip özel farklı renk ve formlarıyla takılar; şehir hayatında göz alıcı kalmanız için sizleri bekliyor…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.