Sünnet Annesi

Anneler için en değerli varlıkları kuşkusuz ki, evlatlarıdır. Hele ki, ne kadar inkar edilse de, bir anne için erkek çocuğunun yeri çok daha özeldir. Oğullarının özel günlerinde yanında olmak tabi ki, her annenin hayalidir. Onların ilk özel günü olan sünnet merasimleri ve düğünleri bir anne için çok önemlidir.  Bu zamanlarda, annelerin çok daha özenli, çok daha bakımlı ve çok daha şık olmaları gerekmektedir.

Desktop11

Sünnet törenlerinde ve düğünlerinde, sünnet annelerinin çok özenli bir şekilde abiye elbise seçmesi gerekir. Oğullarının ve eşlerinin yanında şık görünmeleri çok önemlidir. Duru, saf ve şık olmalıdır bir sünnet annesi.  Şıklığıyla odak noktası olmalıdır. Sergilediği görüntüyle, göz doldurmalıdır. Her gören anlamalıdır onun oğlunun sünneti olduğunu. Tabiri caizse, bir gelin edasıyla bulunmalıdır oğlunun sünnet merasiminde. Seçeceği abiye elbise düğün sahibi olduğunu kanıtlamalıdır..

Daha çok açık renkler tercih etmesi gerekir. Koyu renklerden kaçınmalıdır. Bej,  ecru, beyaz ve krem rengi özellikle bakacağı renkler olmalıdır. Mutlu bir günüdür sünnet annesinin ve açık abiye elbiseler üzerinde onun mutluluğunu temsil edecektir.

Abiyefon ailesi olarak, her özel gününüzde olduğu gibi, oğlunuzun sünnet töreni için de, size özel hazırladığımız abiye elbiselere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.