Yıllarca moda olan ve özellikle davet gecelerinin vazgeçilmez modeli olarak taçlandırılan Straplez Abiye Modelleri her sezon kreasyonlarımızda yerini alıyor. Straplez abiye giymek hem tarif edilmez bir rahatlık hem de zerafetinizi konuşturarak modayı her zaman en yakından takip eden kişi imajını sağlamaktadır. Askısız abiye modellerinin kullanımında en dikkat edilmesi gereken konu göğüs bölgesinin dikişi detayının özenli olmasıdır. 2016 abiye modelleri modasında straplez abiye modellerinde kolleksiyonun çeşitliliği karşısında bayanların biraz karmaşıklık yaşaması mümkün olabilir.

straplez 4

Straplez Abiye Modelleri seçiminde kombine çok önemli vermelisiniz. Bu sezon sade veya daha farklı modellerle ortaya çıktığından dolayı aksesuar seçiminizi ya daha gösterişli ya da daha sade modelleri tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca küçük bir detaya daha dikkat çekmek istiyorum, takı kullanımından pek hoşlanmıyor iseniz, askısız abiyelerinizde tasarım bir saç modeli ile de bir adım öne çıkabilirsiniz. Aksesuar detayı olarak saç kullanımı çok az tercih edilen fakat her zaman da dikkat çeken cesur bir adımdır. 2016 yılının en gözde Aksesuar tasarımları, Abiye Çanta ve Abiye Ayakkabı ile bu detayları yakından elinizde tutma imkanına sahip olabilirsiniz. 2016 straplez abiye elbiselerde trend saks mavisi ve bir klasik olan siyahlar olmuştur. Bu küçük tüyomuzla alışverişe çıkmaya hazırsınız şimdi. Sizin için önemli olan o gecede straplez abiyenizin o büyüleyici rengi ile bütün gözlerin üzerinizde toplamanız olacaktır.

Straplez Abiye Modelleri İle Şıklığınızı Öne Taşıyın

2016 sezonu içinde straplez abiye modelleri konusunda tercih yapmayı düşünecek bayanlarımıza önereceğimiz modeller özellikle balık model olan straplez abiye elbiselerdir. Ancak biraz daha toplu bayanlarımıza önerilerim göğüs altından kemer ya da bir kuşakla kesilip direk etek kısmı başlayan straplez abiye modellerini önerebiliriz. Ayrıca davet gecelerinizde, balolarda veya mezuniyet gecelerinde boy göstermek isteyen genç kızlarımıza kısa straplez abiye modellerini daha çok öneriyoruz. Çünkü uzun straplez abiye modelleri sizleri olduğunuzdan daha büyük göstereceği gibi rahat hareket etmenizi de engelleyebilir.

Straplez Abiye Modelleri İle Şıklığınızı Öne Taşıyın

Eğer iri göğüsleriniz var ise askısız abiye elbise seçimine çok dikkat etmelisiniz. Çünkü Straplez Abiye Modellerinin en büyük özelliğidir göğüsleri olduğundan da büyük göstermesi. Konumuz straplez abiye olunca bu detay daha da dikkat gerektirmektedir. Çünkü abiyelerde kullanılan kumaşlar genellikle bu tür proporsiyon açıklarını affetmemektedir. Göğüs dekolte kısmında küçük dokunuşlar bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Mesela düz straplezleri değil de hafif göğüs dekolte derinliği olan modellere yönelebilirsiniz. Böylece zerafet ve şıklığınız ile büyüleyebilirsiniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.