Şıklık Bedeninizle Olan Uyumdur

İnce olmak zorunda değilsiniz, belki bir hastalığınız vardır, belki de zevkli bir yeme alışkanlığınız. Bunların hiçbiri bir kadının kendini kötü hissetmesine neden olmamalıdır. Biraz kalıplı olmanız, yüzünüzün güzelliğini, iyiliğinizi elinizden almaz. Hem kâbusunuz gibi gördüğünüz giysiler ile de barışabilirsiniz. Sizi mutsuz eden, beden kalıplarınıza uymayan giysiler ile aynaya bakıyor olmanızdır.

FB,3838,40,kollari-tullu-arkasi-v-belden-baglamali-mercan-abiye-elbise-f375b-tesettur-abiye
Büyük beden abiye

Oysaki büyük beden elbise bulmak hiç de zor değil. Kendi bedeninize oturan tasarımlar ve çizgiler ile harika görüntü elde edebilirsiniz. Sadece sizin bedeninizin ne olduğunu bilin. Daha zayıf olduğunuza kendinizi inandırmak için bir beden daha küçük giysiler aldığınız muhakkak olmuştur. Vücut proporsiyonunuza uymayan bir elbise giydiğiniz için de ayna karşısında kendinizi gördüğünüzde kötü hissedeceksiniz. “Her kadına uygun elbise vardır.” mantığı ile hareket ederek, “Her kadın güzeldir.”  felsefesine doğru yol alıyoruz. Güzelliğini göstermek isteyen bir kadının ise bunu en iyi yapacağı yer arkadaşları ile özel davetlerde boy göstermesidir. Nişan, düğün, akşam yemekleri gibi şıklığın yakalanması gereken gecelerde abiye elbisenizin seçimi de sizin değişiminize katkıda bulunacaktır. Abiye elbiselerin ince belli kadınlarda iyi duracağına olan inancınızı bir kenara atın!

FB,3550,39,gupurlu-sifon-kollu-kirmizi-abiye-elbise-o6690-buyuk-beden
Büyük beden elbise

Büyük beden abiye  elbise alabileceğiniz mağazalara bakacağınız zaman proporsiyonunuza uyan bir abiye elbiseyi denediğinizde, hayallerinizdeki sizi göreceksiniz. Sadece kendinize uyanı giyin ve ne kadar güzel olduğunuzun farkına varın!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.