Şık ve Rahat Büyük Beden

Büyük beden kadınlar için birbirinden güzel elbiseler Abiyefon’da bulunmaktadır. Büyük beden ve modern elbiseler bulmak günümüzde oldukça zor. Genelde büyük beden abiye modelleri demode görüntüleri ve uygunsuz kesimleri ile büyük beden kadınları daha da kilolu gösteriyor.

FB,3554,41,leopar-desenli-yakasi-tasli-uzun-abiye-elbise-o6736-hanim-hanimcik
Büyük Beden Abiye

 

Uygun elbise ile büyük beden kadınlar da oldukça hoş ve zarif görünebilirler. Birbirinden güzel büyük beden elbise modellerine Abiyefon farkı ile sahip olabilirsiniz. Bu sezon oldukça moda olan elbise modelleri arasında Leopar Desenli Yakası Taşlı Uzun Abiye Elbise modeli geniş kesimi ve modern görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Büyük beden abiye modelin, ön tarafında bulunan altın işleme detayları ve kollarını süsleyen leopar desenleri oldukça şık ve gösterişli.

FB,3526,40,sifon-pul-islemeli-kisa-abiye-elbise-c5050-buyuk-beden
Büyük Beden Elbise

Leopar Desenli Yakası Taşlı Uzun Abiye Elbise modeli kesimi sayesinde özellikle basen ve karın bölgesinde fazla kiloları bulunan kadınların çok daha zarif ve ince görünmesini sağlıyor. Büyük beden elbise modelleri çok açık renkli olmamalıdır çünkü koyu renkler kiloları gizler. Bol kesimler her zaman kiloları gizler. Modern ve şık bol kesimler ile hem kilolarınızı gizleyebilir hem de modern bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Abiyefon’da bulunan büyük beden elbise modellerinden bir tanesi de Şifon Pul İşlemeli Kısa Abiye Elbise modelidir. Bu model de geniş kesimi ile büyük beden kadınlara hitap eden zarif bir modeldir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.