Renkli bir enerji, fütürizm ve yıldız yağmuru bu sezon Sonbahar-Kış 2016-2017 temaları arasında yer alıyor. Yeni koleksiyon canlı renkleri, desenleri ve en şık tasarımlarıyla www.abiyefon.com adresimizde satışta. Sezonun Trendi Taşlı Abiye Modelleri bu yıl çok konuşturacak.

Untitled-2

2016 – 2017 sezonu renklerin son derece zıt bir şekilde uyum haline geldiği harika bir sezon olacaktır. Elbiselerin üzerinde ince gold ve dore taşlı kemerler yer almaktadır. Bordo, saks mavisi, zümrüt yeşili, somon, pudra, ekru ve siyah gibi renklerinin birbiri ile olan uyumunu üzerinizde taşımanın mutluluğunu hissedeceksiniz. Abiye modelleri ile kombin yapılırken renk uyumunun yanı sıra seçilen parçaların dikkatli bir şekilde kombin oluşturulmasına dikkat etmelisiniz.

4545

Abiye gibi ışıltılı bir tasarımın üzerine spor detaylar kullanmaktan kesinlikle kaçınılmalıdır. Uzun taşlı abiye modelleri 2017 sezonunda kuyruklu ve yere kadar uzanan tasarımın ardından tamamen yırtmaçlı olacak modeller ile karşımıza çıkacak. Taşlı ve bir o kadarda hareketli abiye modellerinde bu sezon sırt dekoltesi ile göz kamaştıracak. Taşlı abiye elbiseleri birçok farklı formda görebiliriz mesela vücudu bele kadar saran ve belden sonra volanlı hareketler ile ayak ucunuza kadar inen canlı abiye modelleri sizi bekliyor olacak.  Bu şık abiyeyi daha sade bir çanta ile kombinleyerek abartılardan kaçınmalısınız. Renk olarak bu sezon ödül törenlerinde kırmızı halı üzerinde bile daima beyaz rengi göreceksiniz. Oldukça farklı ve zıt renklerin bir arada kullanıldığı bir sezon sizleri beklemektedir.


v

Ağır taşlı abiyeler

Her zaman bahsettiğimiz gibi abiye seçimi kadar önemli olan bir şey varsa oda doğru kombini oluşturmak. Ağır taşlı abiyeleri kullanacaksanız her zaman daha sade bir çanta ayakkabı veya daha natural bir makyaj tercih etmelisiniz. Daha detaylı bilgi almak için her türlü parçayı araştırmanız gerekiyor. Abiyefon’ da her bütçenin kendine göre tercih edebileceği modeller mevcut. Bu sezon her yerde bordo, somon ve kahve renklerini göreceksiniz. Abiyefon’ da kesinlikle kendi tarzınıza göre bir abiye tasarımı bulacaksınız. 2016-2017 abiye sezonu oldukça renkli ve son derece şık bir sezon olarak moda tarihe adını yazdıracak gibi duruyor…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.