Sadeliğin ve zarafetin rengidir Beyaz. Genel olarak gelinlikte tercih edilse de aslında ekru; özel davetler, kokteyller ya ada akşam yemekleri için şıklığınızı tamamlayacak mükemmel bir seçim olacaktır.
Işıkların altında adeta melek gibi hissetmenizi sağlayacak ekru abiye elbise modelleri ile görenleri de kendinize hayran bırakacak, çok konuşulacaksınız.

abiye
Sade ama aynı zamanda gösterişli, sırt dekolteli bu model sizi çok özel ve şık bir şekilde tamamlayacaktır.
Riski olmayan, bir o kadar göz alıcı, rahatlığı ile gecenizi keyifle geçirmenizi sağlayacak olan bu elbise birçok hanımın tercihi olacaktır.
Sırtında ki tül detayı ve kelebek ayrıntısıyla naif bir görüntü sergileyeceksiniz. Gold rengi abiye çanta ve gold rengi abiye ayakkabıyla kombinleyerek kusursuz bir görünüm elde edin. Çok ağır olmayan, soft renkleri kullanacağız bir makyaj, sizin için yeterli olacaktır. Makyajınızı fazla abartmamaya dikkat edin bir abiye elbise için. Uyumunuzu ve şıklığınızı konuşturun.
Kısa, sırt dekolteli abiye elbisenizi, şık bir topuz ya da atkuyruğu yaptığınız saçlarınızı toplayın ve güzelliğinizin tadını çıkarın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.