Ateşin tonları bu sezon her sezon olduğu gibi göz kamaştırıyor. Şahane tasarımlar, bu şık renkler ile birleştiğinde karşı konulmaz bir hal alıyor.
mor elbise
Kırmızı, bordo, şarap renklerinin yanı sıra fuşya,mor, lila, mürdüm eriği gibi ateşin tonlarını sezon boyunca göreceğiz. Bu renkleri ten renginize göre seçtikten sonra kombinlemek için gold, lame ve vizon renklerini tercih edebilirsiniz. Kendinizi en şık hissettiğiniz renk ya da vazgeçemediğiniz renklere takılmayarak bir değişiklik yaparak ateşin tonlarını mutlaka deneyin. Size çok yakışacak. Abiyefon ateşin renkleri abiye modelleri koleksiyonu size fikir vererek kendinizi farklı bir renk ile görmenize olanak sağlayacak.
Bazı bayanlar, alıştığı renklerin dışında bir renk kullanmaya nedense çekinirler; mor, mürdüm ya da şarap renklerini her kadın mutlaka bir kez giymeli, bu renkler tam da en trend renkler arasında yer almışken neden denemeyesiniz?
Abiyefon sezon renkleri abiye modellerini incelemek incelemenizi öneririm.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.