Renklerin Teninizdeki Ahengi

Teniniz ne renk olursa olsun yakışmıyor diye düşünmeyin.

Mesela buğday ten sarı saçlı iseniz toz pembe lila açık mor açık yeşil ve beyaz renkleri tam size uygun olabilir. Üstelik gri,mavi renkli aksesuarlarıda kullanmaktan çekinmeyin. Uygun abiye ve takıyla mükemmel bir kombin oluşturabilirsiniz. Birde saçlarınız sarıysa mavi ve beyazdan kaçmayın… Beyaz abiye elbiseler içinde duru bir görüntüye bürüneceksiniz.

.FO,9732,64,beyaz-uzun-abiye-elbise-c6066-hanim-hanimcik

Renkli gözlülerde özellikle mavi tonlarında kolyeler harika bir uyum sağlar.

Eğer teniniz esmerse kırmızı abiye elbiseler sizin renginiz olmalı. Bunun yanında mavi ve pembeninde kaçınılmaz olduğunu ten renginizde ispatlayabilirsiniz. Esmer ten renkli gözlüyseniz bembeyaz bir inci sizin esiriniz olabilir.Kırmızı şık bir abiye elbise ile inci kolyenin uyumu tüm gözleri üzerinize çekebilir,dikkat edin!

FO,7944,57,kolsuz-kuyruklu-kirmizi-abiye-elbise-m1393-01-hanim-hanimcik

Açık tenlerde genelde koyu renkli kıyafetler koyu renkli takılar tercih edilir fakat açık tenlerde yine mavinin ve yeşilinde yakışacağını sakın unutmayın.Bir davette en şık siz olmak istiyorsanız helezonik desenli bir kıyafetle ilgi odağı siz olabilirsiniz. Biraz balık etli olduğunuzu düşünüyorsanız vücuda yapışan bir gömlek ve topuklu ayakkabıyla aynada kendinizi çok zayıf görebilirsiniz şaşırmayın.

Renginiz ne olursa olsun mükemmel uyum sizin asıl renginizdir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.