Rahatına Düşkünler

Rahatına düşkün, günlük hayatında spor giyinen bayanların abiye seçerken en çok zorlandığı konu, modellerin ağır ve kullanımının zor olmasıdır. Abiyefon, bayanların bu sorununu spor abiye elbiselerin bazılarında sandy ve lıkralı kumaşlar kullanarak çözüyor…

Abiye elbise giydiğinde sağından solundan çekiştirmekten gecenin tadını çıkarmakta zorlananlardan mısınız? Ya da kuyruklu eteklerin ayağınıza dolaşması kabusunu yaşıyorsanız Abiyefon’un size sunduğu abiye elbise modellerini incelerken filtrelerden uzun, kısa ve delkotesiz butonlarını işaretlemeyi unutmayın….

FO,9137,61,kirmizi-uzun-abiye-o3562-hanim-hanimcikAbiyefon filtrelerinden aradığınız abiye elbiseye ulaşmanız çok kolay…

Rahatına düşkün bayanların dikkat etmesi gereken bir diğer konu ise ayakkabı seçimi! Hem boyunuzu uzun gösterecek hem de keyfinizi kaçırmayacak bir ayakkabı tercih etmelisiniz.. Ayrıca zerafetinizden de ödün vermeyeceğiniz Abiyefon’un ayakkabı kolleksiyonundaki dolgu topuk sivri burun ayakkabılar tam size göre….

FO,2427,49,ak2560-siyah-rugan-abiye-ayakkabi-ayakkabi

Ne olursa olsun topuklu ayakkabı giymek bana göre değil diyorsanız; o halde babetleri tercih etmeniz gerekiyor. Bunun için Abiyefon yeni sezonda şık ve zarif babetleri de kolleksiyonuna ekledi.

FB,8323,60,ak303-100-tasli-siyah-babet-ayakkabi

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.