Rahat ve Şık

Fazla abartılı olmak hoşunuza gitmiyor mu ? Çok açık da olmasın, sade olayım ama şık da görüneyim diyenlerden misiniz ? Bütün bu sorulara cevabınız evetse eğer, sizin için hazırlamış olduğumuz abiyemiz çok hoşunuza gidecektir.  Yeni sezon ürünümüze bakmadan lütfen karar vermeyin.

Yeşilin inanılmaz ahengiyle göz kamaştırabilirsiniz. İçinde rahat hissedeceğiniz ve huzur dolu bir görüntü sergileyeceğiniz kaçınılmaz bir gerçek.  Unutmayın, yeşil daima huzur veren bir renktir.

FB,9863,64,narcicegi-uzun-abiye-elbise-m1401-mezuniyet

Nar çiçeği gibi ilgi çekici bir renkle, abartıya kaçmadan sadece şıklığınızla ön planda olabilirsiniz. Omuzlarındaki gül detayıyla ve vücudunuzu sarışıyla belli etmeden gözleri üstünüze toplayabilirsiniz.

Peki  ya mürdüm rengiyle sadeliği birleştirmek istemez misiniz?  Cevabınız evetse bu elbise tam da size göre.  Unutmayın, bu abiyeyi giydiğiniz zaman, elbisenin üzerinde güvende durduğunu bilecek ve tüm dikkatinizi geceye vereceksiniz.  Bunun sizi inanılmaz rahatlatacağından şüpheniz olmasın.

Aynı abiye elbiseyi farklı renk seçenekleri ile sitemizde bulmanız mümkün.

Abiyefon ailesi olarak, sizin için hazırlamış olduğumuz ürünlere göz atmadan kararınızı vermeyin.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.