1960 ve 1950 yıllarında fırtına gibi esen puantiye modası Abiyefon ile bu yılda hayatımızda. Bir birinden güzel kıyafetleri süsleyen puantiyeler, aslında hayatımızdan hiç çıkmadı. Bazı dönem uykuda olsalar dahi; uykularından bir anda uyanıp, vitrinleri süsleyen puantiyeli kıyafetlerle karşılaşıyoruz.
Vintage modası içinde olan puantiyeler, her kadının gardırobunda olmazsa olmaz parçalardan.
Untitled-1

Puantiyeli kıyafetlerin başında; puantiyeli etek, elbise, tulum ve pantolonlar gelmekte. Bu parçaları güzel bir şekilde kombinlediğiniz taktirde, Puantiye modası sizin üzerinizde yıldızlaşacaktır.
Siyahın cazibesinden kurtulamayan bayanlar için, siyah üzerine renkli puantiyeli elbiseler mükemmel bir seçim. Bu elbise birçok şekilde kombin edilebilirken; rahat bir ayakkabı ile hoş bir şıklık oluşturabilirsiniz. Daha romantik bir hava estirmek istiyorsanız; topuklu ya da gösterişli bir babet ayakkabıyla bu kombini tamamlayabilirsiniz. Benzer sayfalar ile bizi takip etmek isterseniz abiyefon.org ‘u inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.