Farklı bir dekoltesi olan bir abiye elbise modeli denemek isteyen bayanlara şık bir sürprizimiz var. Ufak ve zarif bir dekolteye ne dersiniz? Mesela omuz dekolteli abiye elbise ile harika bir görünüme sahip olabilirsiniz.

omuzdekolteli2

Şık bir kombin oluşturmak için özel takı, topuklu ayakkabı ve gösterişli bir çanta sizin şıklığınıza şıklık katacaktır.

omuzdekolteli

Abiyefon omuzları açık abiye elbise modelleri ile zarif bir görüntü elde ederek aynı zamanda şık bir duruşun da sahibi olman için muhteşem bir seçim olacak. Öncelikle abiyelerde hali hazırda bir bacak dekoltesinin yanına çok yakışan, uyumlu ve zarif bir görünüm ortaya çıkaran tek omuz dekoltesi, göğüs ve sırt dekoltesinden daha ideal bir dekoltedir. Tek omuz dekoltesi kimi zaman kapalı olan omzun ve etek uçlarının dantel ve tül gibi kumaşlarla detaylandırılmasıyla oluşur. Bu model abiyeler size romatik bir hava katacaktır. İki omzuda açıkta bırakan modellerin seçimini yaparakta davet geceniz veya kokteylinizde de mükemmel hissedebilirsiniz.

omuzdekolteli1
Özel tasarım abiye modelleri arasında kırmızı, mürdüm, saks mavisi, siyah ve gri renklerinin büyüleyici şıklığıda koleksiyonda yerini aldı. Klasikleriden sıkılanlar için güzel bir alternatif olan omuz dekoltesi sizi yeni sezon abiye model seçimlerinin en üstüne çıkarabilir. Artık hazırız bu sezonun en trendi biziz.

omuzdekolteli3

Hem şık hem spor ve modern tarzınızı yıl boyunca yansıtmanız dileğiyle…

Sevgiler….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.