Nişanlık Alacaklar İçin Tüyolar

Nişan günü sizin en özel günlerinizden birisi olacaktır. Bu nedenle bu özel gün için özel bir görünüm elde etmelisiniz. Nişanlık seçimi de bütün kıyafetlerde olduğu gibi vücut tipine uygun ve yaşa uygun modeller üzerinden yapılmalıdır.

Nişanlık alırken ağır abiye modellerden seçim yapmaya gerek yoktur. Tabi bu noktada nişan töreninin nerede ve kaç kişilik bir kalabalık ile yapılacağı da önemlidir. Eğer tören düğün salonu gibi bir alanda gerçekleştirilecek ve oldukça kalabalık bir kutlama olacaksa tam abiye nişanlık modelleri arasında dolaşmanızda bir sakınca yoktur. Alacağınız nişanlık, sizi diğer davetlilerden ayıracak güzellikte bir model olmalıdır. Düğünler genellikle yaz aylarında yapılıyor ancak nişan törenlerinin belirli bir tarihi olmuyor. Bu nedenle, sıcak aylarda yapılan kır törenlerinde daha sade hatta açık renkte nişanlık modelleri tercih edilirken, kış aylarında ve kapalı mekanlarda yapılan törenlerde nişanlık modelleri genellikle daha ağır görünümlü abiyelerden seçiliyor.

Giyeceğiniz nişanlık saçınız, makyajınız, takılarınız ve ayakkabınız ile bir bütünlük sağlamalıdır. Eğer nişanlık modeli ağır bir model ise daha sade bir makyaj ve saç seçimi yapılabilir. Bu sayede göz yorucu bir görünümden kaçınılmış olur. Abiyefon’da her zevke uygun, birbirinden güzel nişanlık modelleri bulunuyor. Bu modeller arasından sizi kendine çeken bir model mutlaka bulacaksınız.

Nişanlıktan bahsetmişken, törene gelecek diğer davetlileri es geçmek olmaz. Gece elbisesi nişan ve diğer davetlerin vazgeçilmezidir. Eğer bir nişan töreni için gece elbisesi bakıyorsanız, törenin yapılacağı saati göz önünde bulundurun. Gündüz yapılacak bir tören için sade sade bir gece elbisesi, akşam yapılacak törenler için ise daha fazla abiyeye kaçan gece elbisesi modellerine bakabilirsiniz.

Gece elbisesi, üzerindeki işleme yoğunluğuna göre aksesuar seçimi ile birleştirilmelidir. Eğer elbise taşlı bir model ise taşları yoğun olduğu bölgeye takı takılmamalıdır. Örneğin, göğüs bölümü taş detaylı bir elbise ile kolye takmak yerine, küpe ve bileklik tercihi daha uygun olacaktır. Güzel görünmek her bayanın hakkı. Bunun gibi minik detayları bilmek, özel bir davette şık olmanızı sağlar.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.