Hayatımızın en önemli kutlamalarından biridir nişan daveti. Düğün hazırlıklarının ilk adımıdır. Önceden nişan, aileler arasında yapılan küçük bir kutlama şeklindeydi. Fakat son zamanlarda nişanlar da düğünler gibi kutlanmaya başlandı. Daha kalabalık, daha büyük bir kutlama alanı ve daha gösterişli bir gece elbisesi veya nişanlık . Dolayısıyla gelin adayları ve yakınları nişan gecesinde de aynı heyecanı ve stresi yaşıyor.

Untitled-2
Bu sezon Abiyefon abiye elbise modellerinde payetli modeller, dantel detaylar ve işlemeler ön planda! Mürdüm, kırmızı, bordo ve pastel renkler ile kabarık etekler ve deniz kızı modelleri ise sıklıkla tercih ediliyor. İhtişamlı ama bir o kadar da kibarlığın vurgulandığı modellere şans tanıyın. Bırakın omuzlarınız kendini olduğundan daha heybetli kılsın. Olabildiğince bencil, istikrarlı görünmek için hayal edin ve dileğiniz abiye elbise modelini giyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.