Nikâh Elbise Modelleri. Zamanınızın kısıtlı ya da denk geldiği durumlarda, nikâh ve düğünü ayrı ayrı yapmayı ya da sadece nikâh töreni yapmayı düşünebilirsiniz. Bu nedenle de, aklımızda nikâh töreninde gelinlik mi yoksa nikâh elbisesi mi giymek gerekir şeklinde bir soru işareti oluşabilir. Ayrıca gelin adayları, nikâh törenlerinde gelinliğe benzeyen ve son derece şık nikâh görünen elbiselerini de tercih edebilirler.

2018 yılı için tasarlanan nikâh elbiseleri arasında en çok tercih edilen renkler  krem ve beyaz renklerdir. Ve bu sade renklerin dantel ile buluşması hem zarif; hem de oldukça güzel bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra pudra krem ve pastel tonları da tercih edilmektedir. Bu elbiselerin tasarımında kullanılan dantel detaylar sayesinde gelinliğe çok benzediğinden dolayı büyük bir avantaj sağlamaktadır. Nikâh mekanınıza göre dönem kıyafetlerinden esinlenerek kendinize özgü nikah kıyafetinizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda şapka eldiven ve inci kolye ile şıklığınızı tamamlayabilir vintage etkisi yaratabilirsiniz.

Nikâh elbisesi seçmenin en önemli kuralı bedeninize en uygun nikâh elbisesini bulmanızdır. Mesela, uzun ve zayıfsanız, straplez ve diz üstü bir nikâh elbisesi ve bu elbisenin omuz kısımlarını örten zayıf Fransız tülünü tercih edebilir ve böylece nikâhınızda oldukça asil bir görünüm yakalayabilirsiniz. Uzun boylu ve zayıf gelin adaylarının tercih edebileceği bir diğer model ise, sırt dekoltesi dantelle kapatılmış ve belden aşağı kısmı giderek bollaşan uzun etekli nikâh elbisesi modelleri. Biraz kilosu olan gelin adaylarının ise, nikâh törenlerinde tercih edebilecekleri en güzel modellerden biri de, üst kısmı dantelden tasarlanmış hafif dökümlü A formunda modeller olabilir.

Zarif yüksek topuklu ayakkabılar ile şıklığınızı tamamlayabilir ve böylece olduğunuzdan daha ince bir görünüm elde edebilirsiniz.

Nikâh elbisenizle uyumlu olan saç modellerini tercih ederken yüz tipinize ve uygun salaş ve doğal saç modelleri ile modern bir görünüm elde edebilirsiniz Sade ve  pastel tonlarda aydınlık bir makyaj ile duru güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Son olarak atlamamanız gereken en önemli detay gelinin saç aksesuarıdır. Birbirinden şık saç aksesuarları için Abiyefon.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.