Mezuniyete Az Kaldı

Mezuniyet balosuna daha çoook var diye düşünenler var mı?

Çok gecikmeden abiye elbiseler hakkında fikir toplamaya başlayın. Son dakkikaya bırakmak işleri, en güzel gecenizin kabusa dönmesine neden olabilir. Her işte oduğu gibi planlı programlı hazırlanmanız o günü stressiz, endişesiz atlamanıza ve gecenin keyfini doyasıya çıkarmanıza olanak sağlar.

Saçınızdan, tırnağınıza, kıyafetinizden, takınıza herşeyi planlayın derim. Son dakkada hiç bir eksiğiniz olmasın ve gecenin parlayan yıldızı olun…

FK,7340,57,saten-3590

Soft renkler sezonun vazgeçilmezi olarak ilk sırada yer buluyor kendine… Sevilen renklerden somon ile modern çizginizi aşmadan tarzınızı yansıtın. Hem şık hem spor bir duruş sergilemek için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca Abiyefon’un fırsatlar bölümünde yer alan yeni sezon abiye elbisenin fiyatı 199,90tl, bedeniniz tükenmeden değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

FB,7358,58,mezuniyet-abiye-elbise-o7057-mezuniyet

Partneriniz ile geceye damganızı vurmak istiyorsanız; uyumlu bir kombin yapmanız önemli… Kravat ve abiye elbisenizin uyumu  ilk akla gelen, ancak en önemlisi tarzınızın birbirini tamamlaması spor kesim ceket, pantolon giyen bir partneriniz varsa sakın klasik ağır bir abiye tercih etmeyin saç ve makyaj ile ondan büyük bile gösterebilirsiniz. Önce nasıl görünmek istediğinize karar verin, sonrada kıyafet seçimini birlikte yapın (en azından onun ne giyeceğine siz karar verin.)

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.