Mezuniyet Elbise Seçimi

Mezuniyet kıyafetinizi seçerken mutlaka sezonun modasına uygun olup olmadığını kontrol edin. Bu yaz oldukça moda olan straplez elbiseler ve tüllü elbiseleri, mezuniyet abiye seçimlerinizde kullanabilirsiniz. Arkası uzun önü kısa tüllü abiye modelleri ve göğüs bölümünde ya da sırt bölümünde tüllü detaylar bulunan elbise modelleri de oldukça popüler. Siz de bu modelleri mezuniyet elbiselerinizi seçerken tercih edebilirsiniz.

FB,3264,40,beli-kemerli-uzun-siyah-abiye-tulum-o3225-hanim-hanimcik

Mezuniyet elbisesi modelinizi seçerken sadece sezon modasına uygunluğuna bakmayın. Vücut tipiniz de seçimlerinizi gerçekleştirirken göz önünde bulundurmanız gereken bir konudur. Açık renk tenli genç kızlar koyu renkli elbiseleri seçerek zıtlık oluşturabilirler oldukça şık ve hoş görünecektir. Koyu renk teni olan genç kızlar ise beyaz, pudra gibi sezonun en popüler renkleri içerisinde oldukça zarif görüneceklerdir. Çok kısa boylu genç kızların mezuniyet abiye modellerini mini eteklikli elbiselerden seçmeleri çok daha mantıklı olacaktır. Mezuniyet elbise modellerinizi seçerken bu ayrıntılara mutlaka dikkat edin.

FB,2741,42,kolsuz-beli-kemerli-dantelli-kirmizi-tul-kisa-abiye-elbise-o3275-mezuniyet

 

Abiyefon’da bu ayrıntılar göz önünde bulundurularak hazırlanmış pek çok güzel mezuniyet abiye modeli bulunmaktadır. Büyük beden genç kızlar da unutulmamış ve Abiyefon’un bu sezon ki kreasyonlarına eklenmiş. Genç kızlar tarafından tercih edilen en güzel modellerden bir tanesi de Kolsuz Beli Kemerli Dantelli Kırmızı Tül Kısa Abiye Elbise modelidir. Model tül işlemeleri ile oldukça hoş ve şık görünmektedir. Straplez modelin üzerinde bulunan tül detayları herkesin beğenisini kazanıyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.